Caroline's dagboek

Caroline's dagboek - Richard Otten | Fthsonline.com

...n debuut af. Dit meisje, Caroline, pleegde onder verdachte omstandigheden zelfmoord ... Caroline's dagboek | LangZullenWeLezen! ... . Deze gebeurtenis blijkt verband te houden met de ontvoering van Mickey. Tegen wil en dank raakt Benjamin verwikkeld in een web van liefde, leed en offers. De antwoorden zijn te vinden in Caroline s dagboek, maar kan Benjamin het allemaal aan? Caroline s dagboek. Een elfjarige jongen wordt gekidnapt door een mysterieuze groepering. Dit alles leidt terug naar de dood van een meisje dat dertien jaar geleden heeft ... Caroline s dagboek van Richard Otten | Boek en recensies ... ... . Dit alles leidt terug naar de dood van een meisje dat dertien jaar geleden heeft plaatsgevonden. Een web van liefde, leed en offers, met een bovennatuurlijk sausje. Caroline's dagboek is een spannende thriller met verrassende plotwendingen, zwarte humor en een bovennatuurlijk tintje. Richard Otten(1984) is geboren in Heerlen en woonachtig in Klimmen. Met Caroline's dagboek levert hij zijn debuut af. Productinformatie . Binding ... Caroline's dagboek (Paperback). De autistische Mickey van elf wordt al een maand vermist. Elk spoor van de jongen ontbreekt. Hoofdpersoon Benjamin... Caroline's dagboek | ISBN 9789461935311 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dagboek van een minnares Deel 233: 'Ik plaats de camera zo dat mijn blote borsten goed te zien zijn' Ontzet kijk ik naar de plas water die zich rond mijn voeten vormt. I've finished my first novel, Caroline's Dagboek, and I am trying to find the right audience. It's a novel with different themes, ranging from black humour to drama, and from thriller to fantasy. Anne Lister (Halifax, 3 april 1791 - Koutais (Koetaisi, Georgië) 22 september 1840) was...

INFORMATIE

AUTEUR
Richard Otten
DIMENSIE
5,72 MB
BESTANDSNAAM
Caroline's dagboek.pdf

OMSCHRIJVING

De autistische Mickey van elf wordt al een maand vermist. Elk spoor van de jongen ontbreekt. Hoofdpersoon Benjamin Croque is een toneelacteur zonder enige ambitie. Hij is egoïstisch en ongelukkig. Als hij op een dag besluit zijn leven te beteren, ontmoet hij ex-junkie Elize, een vrouw waar hij meteen gevoelens voor ontwikkelt. Tevens is zijn oude schoolvriend Mark na twaalf jaar terug in de stad. Mark blijkt de dood van een meisje, dertien jaar geleden, nog steeds niet verwerkt te hebben. Dit meisje, Caroline, pleegde onder verdachte omstandigheden zelfmoord. Deze gebeurtenis blijkt verband te houden met de ontvoering van Mickey.Tegen wil en dank raakt Benjamin verwikkeld in een web van liefde, leed en offers. De antwoorden zijn te vinden in Caroline s dagboek, maar kan Benjamin het allemaal aan? Zijn verstand wordt flink op de proef gesteld en hij komt voor moeilijke keuzes te staan. Gaat het hem lukken om alle geheimen te ontrafelen? Caroline's dagboek is een spannende thriller met verrassende plotwendingen, zwarte humor en een bovennatuurlijk tintje.Richard Otten(1984) is geboren in Heerlen en woonachtig in Klimmen. Met Caroline's dagboek levert hij zijn debuut af.

Wil je het boek lezen?Caroline's dagboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard Otten. Lezen Caroline's dagboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN