De mythe van het gemiddelde

De mythe van het gemiddelde - Todd Rose | Fthsonline.com

... on sneakers. 'De eyeopener van 2016, die alles wat je dacht te weten, op zijn kop zal zetten ... PDF Boek De mythe van het gemiddelde | BANK72 PDF ... .' - Hebban De mythe van het gemiddelde, Todd Rose - Paperback - 9789400506978 | AKO boeken 8 aanbiedingen in mei - Vind de mythe van het gemiddelde | Nieuw op Marktplaats - Voor iedereen een voordeel. De mythe van het gemiddelde ... (2010) komt naar voren dat aan het einde van de basisschoolperiode leerlingen op bijna alle ... maar deze gelijkenissen zouden verloren gaan in de visie gebaseerd op het gemiddelde. Bij ... De mythe van het gemiddelde van Todd Rose | Boek en ... ... ... maar deze gelijkenissen zouden verloren gaan in de visie gebaseerd op het gemiddelde. Bij deze visie worden leerlingen in een star model geplaatst. Bestel De mythe van het gemiddelde van Todd Rose. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Lees „De mythe van het gemiddelde succesvol zijn in een wereld vol gelijken" door Todd Rose verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. 'De eyeopener van 2016, die alles wat je dacht te weten, op zijn kop zal zetten.' - Hebban Bestel De mythe van het gemiddelde van Todd Rose. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De mythe van het gemiddelde, succesvol zijn in een wereld vol gelijken . Samenvattingen van het studieboek De mythe van het gemiddelde, succesvol zijn in een wereld vol gelijken (isbn: 9789400506789) - Tedd Rose koop je op Knoowy om betere cijfers te halen voor uw examens. In De mythe van het gemiddelde vermengt Todd Rose zijn eigen verhaal als schoolverlater met wetenschappelijke inzichten en kleurrijke verhalen uit de geschiedenis, waardoor je kijk op gemiddelden, talent en succes voorgoed zal veranderen. Een krachtig pleidooi voor maatwerk, voor lezers van klassiekers De mythe van het gemiddelde. succesvol zijn in een wereld vol gelijken. Auteur(s) Todd Rose Vertaler(s) Aad Markenstein, Theo van der Ster. NUR code(s) 770 Psychologie algemeen Imprint(s) Lev. Uitgever(s) Bruna Uitgevers B.V., A.W. Taal Nederlands Vers. datum 19/04/2016 NSTC 100036793 'De eyeopener van 2016, die alles wat je dacht te weten, op zijn kop zal zetten.' - Hebban 'De eyeopener ... De mythe van het gemiddelde Todd Rose. Besproken in NRC. 0. Schrijf een recensie ... Bestel De mythe van het gemiddelde van Rose, Todd als Ebook voor 12.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Het boek De mythe van het gemiddelde, geschreven door Todd Rose, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De mythe van het gemiddelde book. Read 343 reviews from the world's largest community for readers. Elke dag worden we langs de meetlat gelegd en wordt be... 'De eyeopener van 2016, die alles wat je dacht te weten, op zijn kop zal zetten.' - Hebban De mythe van het gemiddelde, Todd Rose - Ebook - 9789044974720 | AKO boeken...

INFORMATIE

AUTEUR
Todd Rose
DIMENSIE
8,58 MB
BESTANDSNAAM
De mythe van het gemiddelde.pdf

OMSCHRIJVING

Elke dag worden we langs de meetlat gelegd en wordt beoordeeld hoever we van het gemiddelde afwijken. Gestandaardiseerde examens, sollicitatieprocedures, functioneringsgesprekken: individuele eigenschappen worden vaak niet bekeken. Todd Rose onderzoekt in dit fascinerende boek de wetenschap van het individu, en toont aan dat níémand gemiddeld is. Jij niet. Je kinderen niet. Je collega’s niet, en je partner ook niet.De mythe van het gemiddelde vermengt Todd Roses eigen verhaal als schoolverlater met wetenschappelijke inzichten en kleurrijke verhalen uit de geschiedenis, en zal je kijk op gemiddelden, talent en succes voorgoed veranderen.Een krachtig pleidooi voor maatwerk, voor lezers van klassiekers als Emotionele intelligentie en Macht der gewoonte.

Wil je het boek lezen?De mythe van het gemiddelde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Todd Rose. Lezen De mythe van het gemiddelde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN