Dicht op de dag

Dicht op de dag - Marinus van den Berg | Fthsonline.com

...et glas en de raambekleding. Het boek 'Dicht op de dag' is een persoonlijk boek, waarin Van den Berg zoekt naar spirituele bronnen, die betekenis kunnen geven aan ons leven ... Dicht op de dag - Boeklin ... . Wat is in het informatietijdperk echt van betekenis? Marinus van den Berg zoekt antwoorden in korte, poëtische teksten en in langere prozateksten. Vanwege de viering van Dag van de Arbeid wordt er vrijdag niet gehandeld op de Amsterdamse beurs Veel andere aandelenmarkten in Europa, waaronder Parijs en Frankfurt, zijn eveneens gesloten. In Dicht op de dag maakt hij de lezer voor het eerst deelgenoot van zijn spiritueel dagboek. Het bevat boeiende reflecties over de betekenis van kerk en traditie, maar oo ... Dicht op de dag - Marinus van den Berg - 9789025906955 ... ... . In Dicht op de dag maakt hij de lezer voor het eerst deelgenoot van zijn spiritueel dagboek. Het bevat boeiende reflecties over de betekenis van kerk en traditie, maar ook over hoe wij aandachtig met elkaar kunnen omgaan. Indringend zijn de teksten over afscheid nemen, verlies en rouw. Het boek 'Dicht op de dag' is een persoonlijk boek, waarin Van den Berg zoekt naar spirituele bronnen, die betekenis kunnen geven aan ons leven. Wat is in het informatietijdperk echt van betekenis? Marinus van den Berg zoekt antwoorden in korte, poëtische Dicht op de dag, van Marinus van den Berg. Artikelnummer: 9789025906948. Bestel met gratis verzending vanaf 20 euro Koningsdag vieren we op 27 april en als dat een zondag is, zoals dat in 2014 het geval was, op de dag daarvoor. Koningsdag is een dag dat vele bedrijven dicht zijn, maar het is niet een verplichte vrije dag. Is Bevrijdingsdag, 5 mei, wettelijk vrij? Bevrijdingsdag is wel een jaarlijkse nationale feestdag, maar niet automatisch een vrije dag. Het boek 'Dicht op de dag' is een persoonlijk boek, waarin Van den Berg zoekt naar spirituele bronnen, die betekenis kunnen geven aan ons leven. Wat is in het informatietijdperk echt van betekenis? Marinus van den Berg zoekt antwoorden in korte, poëtische teksten en in langere prozateksten. Het e-book Dicht op de dag, geschreven door Marinus van den Berg, Marco Faasen, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95...

INFORMATIE

AUTEUR
Marinus van den Berg
DIMENSIE
9,24 MB
BESTANDSNAAM
Dicht op de dag.pdf

OMSCHRIJVING

Persoonlijke, poëtische teksten over rouw, spiritualiteit maar ook wat de actualiteit met ons doet."Schrijven hoort bij mijn leven. Schrijven zet mijn dag even stil. Als ik schrijf, reis ik naar binnen. Door ervaringen te delen hoop ik herkenning en erkenning aan te reiken.'Marinus van den Berg staat betrokken in het leven: dicht op de actualiteit, geëngageerd en vooral dicht bij mensen. Elke dag schrijft hij over zijn leven en over wat hem bezighoudt. In Dicht op de dag maakt hij de lezer voor het eerst deelgenoot van zijn spiritueel dagboek. Het bevat boeiende reflecties over de betekenis van kerk en traditie, maar ook over hoe wij aandachtig met elkaar kunnen omgaan.Indringend zijn de teksten over afscheid nemen, verlies en rouw. Dit thema krijgt voor Van den Berg een bijzondere urgentie als zijn jongste zus komt te overlijden. Steeds weer verkrijgen persoonlijke observaties tijdens het schrijven universele zeggingskracht.

Wil je het boek lezen?Dicht op de dag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marinus van den Berg. Lezen Dicht op de dag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN