Het boek van jou en mij

Het boek van jou en mij - Fionnuala Kearney | Fthsonline.com

...gen ze 'het boek van jou en mij' cadeau. Dingen die ze niet tegen elkaar kunnen zeggen, kunnen ze ... Het boek van jou en mij | Boeken ... ... Het boek van jou en mij Fionnuala Kearney Vanaf het moment dat hun ogen elkaar kruisen op een huisfeestje, zijn Erin en Dom meant to be. Op hun huwelijksfeest krijgen ze van Erins vader een notitieboekje, waarin ze alles kunnen opschrijven wat ze niet tegen elkaar durven te zeggen. Het boek van jou en mij door Fionnuala Kearny Een boek voor de lezers van Liane Moriarty staat er op de cover en dat vind ik niet waar. Liane heeft een heel eigen stijl, spits en sprankelend. Dat heeft Fionnuala niet. Wat niet wil z ... bol.com | Alles tussen jou & mij (ebook), Susan Wiggs ... ... . Liane heeft een heel eigen stijl, spits en sprankelend. Dat heeft Fionnuala niet. Wat niet wil zeggen dat dit geen goed boek is, haar stijl is gewoon anders. Op hun trouwdag krijgen Dominic en Erin 'Het boek van jou en mij' - een leren, gebonden notitieboek - cadeau van de vader van Erin. Daarin moeten de twee geliefden alles opschrijven wat ze tijdens hun huwelijk niet tegen elkaar kunnen zeggen. Dan wordt het boekje alsnog onder het stof vandaan gehaald en vullen de pagina's zich met even eerlijke als hartverscheurende woorden. 'Het boek van jou en mij' is een onvergetelijk liefdesdrama over twee geweldige mensen die dapper aan de liefde beginnen en aan den lijve ondervinden wat er wordt bedoeld met in voor- en tegenspoed....

INFORMATIE

AUTEUR
Fionnuala Kearney
DIMENSIE
6,66 MB
BESTANDSNAAM
Het boek van jou en mij.pdf

OMSCHRIJVING

Vanaf het moment dat hun ogen elkaar kruisen op een huisfeestje, zijn Erin en Dom meant to be.Op hun huwelijksfeest krijgen ze van Erins vader een notitieboekje, waarin ze alles kunnen opschrijven wat ze niet tegen elkaar durven te zeggen. Het dolverliefde stel weet echter zeker dat ze het nooit nodig zullen hebben.Vol overgave beginnen ze aan hun leven samen, maar een noodlottig ongeluk drijft de twee uit elkaar. Dan wordt het boekje alsnog onder het stof vandaan gehaald en vullen de pagina's zich met even eerlijke als hartverscheurende woorden.'Het boek van jou en mij' is een onvergetelijk liefdesdrama over twee geweldige mensen die dapper aan de liefde beginnen en aan den lijve ondervinden wat er wordt bedoeld met in voor- en tegenspoed.

Wil je het boek lezen?Het boek van jou en mij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fionnuala Kearney. Lezen Het boek van jou en mij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN