Van CEO naar tuinman

Van CEO naar tuinman - Evert Jan van Hasselt | Fthsonline.com

...ting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands ... PDF Inhoud - Managementboek.nl ... . Van CEO naar tuinman 1e druk is een boek van Evert Jan van Hasselt uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047007425 Een tuinman heeft een compleet andere houding dan een ceo: De tuinman laat groeien; de ceo geeft opdracht. De tuinman maakt gebruik van datgene wat er is; de ceo bepaalt wat er komt. De tuinman stuurt bij; de ceo bepaalt de koers. Van CEO naar tuinman: de rol van leiderschap in het nieuwe organiseren: Amazon.es: Evert Jan van Hasselt, Pauline Romanesco: ... Van CEO naar tuinman Download PDF ePUB ... .es: Evert Jan van Hasselt, Pauline Romanesco: Libros en idiomas extranjeros Van ceo naar tuinman laat je zien hoe je kunt leren van onder meer de samenwerking in mierenkolonies en natuurlijke groeiprocessen om een organisatie op te zetten die levendig, slagvaardig en robuust is. In ons door efficiency gedreven businesslandschap worden ondernemingen steeds minder effectief. Van CEO naar tuinman. de rol van leiderschap in het nieuwe organiseren. ISBN 9789047007425. Een tuinman heeft een compleet andere houding dan een ceo: *De tuinman laat groeien; de ceo geeft opdracht. *De tuinman maakt gebruik van datgene wat er is; de ceo bepaalt wat er komt. *De tuinman stuurt bij; ... Romanesco en Van Hasselt hadden dit idee al eerder in een klein boekje verwerkt, maar publiceren Van CEO naar tuinman nu bij een serieuze uitgeverij. Het blijft een dun boekje dat qua vormgeving creatief de inhoud over zo veel mogelijk pagina's uitsmeert. Enfin, dat leest wel lekker snel weg. Van CEO naar tuinman. de rol van leiderschap in het nieuwe organiseren. ISBN 9789047007425. Een tuinman heeft een compleet andere houding dan een ceo: *De tuinman laat groeien; de ceo geeft opdracht. *De tuinman maakt gebruik van datgene wat er is; de ceo bepaalt wat er komt. Van CEO naar tuinman - Evert Jan van Hasselt, Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Bertrand Weegenaar over 'Van CEO naar tuinman' In Jerzy Kosinski's roman Being there (1971) is tuinman Chance de hoofdpersoon. Hij erft plotsklaps een fortuin van zijn werkgever en moet vanuit zijn beschutte wereld de wijde wereld in. Door zijn puntige uitspraken die allemaal gerelateerd zijn aan het tuinieren, schopt Chance het tot president van Amerika. Van CEO naar tuinman (Dutch Edition) eBook: Evert Jan van Hasselt, Pauline Romanesco: Amazon.de: Kindle-Shop 8-jul-2014 - Van CEO naar tuinman - Evert Jan van HasseltPauline Romanesco. Denk aan je veiligheid en gezondheid. Was regelmatig je handen en blijf op voldoende afstand van anderen. Op onze informatiepagina's lees je waar je in deze periode op moet letten. Sluiten Bezoeken Van CEO naar tuinman (Dutch Edition) eBook: van Hasselt, Evert Jan, Romanesco, Pauline: Amazon.fr...

INFORMATIE

AUTEUR
Evert Jan van Hasselt
DIMENSIE
11,63 MB
BESTANDSNAAM
Van CEO naar tuinman.pdf

OMSCHRIJVING

Een tuinman heeft een compleet andere houding dan een ceo:* De tuinman laat groeien; de ceo geeft opdracht.* De tuinman maakt gebruik van datgene wat er is; de ceo bepaalt wat er komt.* De tuinman stuurt bij; de ceo bepaalt de koers.* De tuinman anticipeert op mislukkingen; de ceo probeert mislukkingen te voorkomen.* De tuinman laat zich leiden door wat zich ontvouwt; de ceo werkt volgens een plan.* De tuinman beschouwt het geheel; de ceo controleert de losse onderdelen.* De tuinman geeft ruimte; de ceo bakent de ruimte af. De leider die zich laat inspireren door de houding van een tuinman, bouwt aan een netwerkorganisatie. Een organisatie waarin beter wordt samengewerkt met de klant; waarin creativiteit en trial-and-error meer ruimte krijgen; waarin de focus ligt op waarde in plaats van op productie. Aan de hand van inspirerende voorbeelden en cases laten Van Hasselt en Romanesco zien hoe je meteen aan de slag kan gaan.

Wil je het boek lezen?Van CEO naar tuinman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Evert Jan van Hasselt. Lezen Van CEO naar tuinman Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN