VIA - 2F mbo-breed - Werkboek

VIA - 2F mbo-breed - Werkboek - Ruud van den Belt | Fthsonline.com

...en te toetsen. 3 VIA Werkboek 3F Mbo-breed Het VIA Werkboek 3F Mbo-breed bereidt je voor op het centraal ontwikkeld examen en het instellingsexamen Nederlands op 3F-niveau ... Studers | Via 2f werkboek mbo-breed (herziene druk), Belt ... ... . In het werkboek oefen je met de taalvaardigheden lezen, luisteren, schrijven, gesprekken voeren en spreken. Het boek VIA, geschreven door Ruud van den Belt, Marjan Dorresteijn, Hans Kruger, Michael Mandersloot, Maurits van der Mersch, Marleen Tienstra, Suzet Volders, Rieke Wynia, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 VIA - 2F mbo-breed - Werkboek (eBook) Hallo! Op zoek naar een VIA - 2F mbo-breed - Werkboek-boek geschreven door aute ... PDF VIA VIA Werkboek 2F Mbo-breed - Uitgeverij Deviant ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 VIA - 2F mbo-breed - Werkboek (eBook) Hallo! Op zoek naar een VIA - 2F mbo-breed - Werkboek-boek geschreven door auteur Elouise de Beer? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! VIA is een competentiegerichte en sectorspecifieke methode Nederlands voor het mbo. via | 2f economie | werkboek, werk. Combipakket Good Job! Horeca+Engels Verkort WWL48 folioset-ECK VIA / 2F MBO-breed / deel Werkboek Auteur: Hans Kruger Uitgever: Deviant. VIA is een competentiegerichte en sectorspecifi eke methode Nederlands voor het mbo. VIA is er op gericht alle taalvaardigheden binnen een betekenisvolle beroepscontext te oefenen en te toetsen. VIA WERKBOEK 2F MBO-BREED VIA WERKBOEK 2F MBO-BREED is een beroepsgericht werkboek voor studenten op entreeopleidingen en op mbo-niveau 1, 2 en 3. Het werkboek, onderdeel van de methode VIA bereidt voor op het centraal examen en de instellingsexamens Nederlands. OPBOUW Het VIA Werkboek 2F Mbo-breed behandelt alle taalvaardigheden voor het vak Nederlands: lezen, schrijven, spreken, gesprekken ... Woord vooraf Beste leerling, Dit is VakTraject Nederlands Leer-werkboek 2F mbo-breed. De methode heeft twee leer-werkboeken. Je hebt in het vorig schooljaar waarschijnlijk gewerkt met VakTraject ... Wil je tweedehands studieboeken kopen of juist verkopen? Het kan beide op tweedehandsstudieboeken.nl...

INFORMATIE

AUTEUR
Ruud van den Belt
DIMENSIE
7,24 MB
BESTANDSNAAM
VIA - 2F mbo-breed - Werkboek.pdf

OMSCHRIJVING

VIA WERKBOEK 2F MBO-BREED VIA WERKBOEK 2F MBO-BREED is een beroepsgericht werkboek voor studenten op entreeopleidingen en op mbo-niveau 1, 2 en 3. Het werkboek, onderdeel van de methode VIA bereidt voor op het centraal examen en de instellingsexamens Nederlands. OPBOUW Het VIA Werkboek 2F Mbo-breed behandelt alle taalvaardigheden voor het vak Nederlands: lezen, schrijven, spreken, gesprekken voeren en luisteren. Het werkboek bestaat uit drie delen: 1. VIA Cursorisch In VIA Cursorisch werk je aan de vijf vaardigheden die je bij het examen Nederlands moet beheersen. Deze vaardigheden worden apart van elkaar aangeboden. Je werkt met behulp van opbouwopdrachten stap voor stap toe naar examenopdrachten die zijn afgestemd op de examens Nederlands. 2. VIA Beroepsgericht In VIA Beroepsgericht past je de vaardigheden toe die je bij VIA Cursorisch geleerd hebt. De vijf examenvaardigheden worden gecombineerd aangeboden en in een beroepsgerichte context. Daarnaast verzamelt je bewijsstukken voor in het taalportfolio. 3. VIA Toetsen In VIA Toetsen maak je voor elke examenvaardigheid een aantal oefentoetsen. De vraagstelling en opdrachten in de oefentoetsen zijn afgestemd op het centraal examen en het instellingsexamen. Elke oefentoets wordt voorbereid met behulp van een stappenplan of een aantal voorbereidingsvragen. THEORIE In het werkboek wordt regelmatig verwezen naar het VIA Handboek. In het VIA Handboek is alle theorie verzameld die nodig is bij het maken van de opdrachten in het werkboek.

Wil je het boek lezen?VIA - 2F mbo-breed - Werkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ruud van den Belt. Lezen VIA - 2F mbo-breed - Werkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN