Breng ons samen

Breng ons samen - Jolina Petersheim | Fthsonline.com

...la raakt met lied: 'Breng ons samen' 15 november 2017 Donderdag 16 november is de Internationale dag van de verdraagzaamheid ... Breng ons samen - 9789029726870 - Hertog ... . Een perfect moment om stil te staan bij wederzijds respect voor elkaar. Samen de verbinding zoeken. In het lied: 'Breng ons samen', door Sela wordt hier treffend over gezongen. 'Breng ons samen' van Jolina Petersheim gaat verder waar 'Bewaar ons' ophield: er zijn zes maanden verstreken sinds de mennonietengemeenschap van Leora Ebersole de bergen in vluchtte nadat een aanslag hun leven onherkenbaar veranderde. Nu wacht Leora op nieuws van Moses, de jonge Englisher piloot die hen heeft geholpen te ontsnappen. We missen het samen zi ... SELA - Breng Ons Samen Lyrics | Musixmatch ... . Nu wacht Leora op nieuws van Moses, de jonge Englisher piloot die hen heeft geholpen te ontsnappen. We missen het samen zingen in De Kiem. Het bracht ons op het idee om een video te maken, zoals er al zoveel zijn, met beelden van personen die meezingen met een lied. Zo zijn we toch een beetje samen aan het zingen. Uiteraard kwam als eerste het lied 'Breng ons samen' van Sela naar boven. Dit lied gaan we dus met elkaar zingen. Op afstand. Wees bij ons; 268. Jezus liefde voor mij; 271. God is in ons midden; 276. Heer wijs mij uw weg; 281. U bent hier; 358. Doop; 363. Breng ons samen; 364. Aan uw tafel; 372. Heer ontferm U over ons; 381. In Jezus naam; 390. De dag van de Heer Dit mooie lied gaat over de saamhorigheid onder de christenen en de verbondenheid in liefde die Jezus aan ons geeft. Een uitnodigend nummer om God duidelijk te maken dat we als christenen elkaar nodig hebben. Beluister 'Breng ons samen' - Opwekking 797. Breng ons samen, één in uw naam. Ieder is welkom hier binnen te gaan. Samen, één door de Geest; verbonden in lie...

INFORMATIE

AUTEUR
Jolina Petersheim
DIMENSIE
11,9 MB
BESTANDSNAAM
Breng ons samen.pdf

OMSCHRIJVING

"Breng ons samen' van Jolina Petersheim gaat verder waar "Bewaar ons' ophield: er zijn zes maanden verstreken sinds de mennonietengemeenschap van Leora Ebersole de bergen in vluchtte nadat een aanslag hun leven onherkenbaar veranderde. Nu wacht Leora op nieuws van Moses, de jonge Englisher piloot die hen heeft geholpen te ontsnappen. Ze heeft geen idee of hij nog leeft. Ondertussen voelt ze zich ook aangetrokken tot voorman Jabil Snyder. Van alle kanten neemt de dreiging toe en Leora's verwarrende gevoelens maken het er niet makkelijker op. Ze zal moeten kiezen: actie ondernemen of vertrouwen hebben. "Breng ons samen' is het afsluitende deel van Jolina Petersheims tweedelige serie, waarvan "Bewaar ons' het eerste deel is. Eerder schreef zij "De vroedvrouw' en "De verstotene'. Ze heeft zelf een mennonitische achtergrond en weet als geen ander deze gemeenschap levensecht neer te zetten.

Wil je het boek lezen?Breng ons samen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jolina Petersheim. Lezen Breng ons samen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN