Een goed leven met nah

Een goed leven met nah - Irma de Bresser | Fthsonline.com

... hebben over NAH kan een kijkje nemen op www ... Nah genoeg - Een leven met niet aangeboren hersenletsel ... .hersenletsel-uitleg.nl.Er is nog een hele weg te gaan voordat NAH echt ... De gevolgen van een beroerte, ongeluk of misschien een hersenoperatie kunnen je leven veranderen. Je hebt hersenletsel en alles wordt anders. De kenmerken van NAH verschillen per persoon en lopen uiteen. Over één ding is bijna iedereen het eens. Het leven is anders: niet alleen voor jou, maar ook voor de mensen om je heen. Dienstverlening volwassenen met NAH. Mense ... Leven met NAH | Hersenletsel ... . Dienstverlening volwassenen met NAH. Mensen met NAH kunnen tegen diverse problemen aan lopen. Bijvoorbeeld: Je vindt het moeilijk om met je hersenletsel om te gaan; Je hebt gebrek aan energie; Je geheugen werkt niet goed; Je hebt moeite met een drukke omgeving en het nemen van rust; Je piekert veel over je veranderde leven. Hierin verschillen mensen met NAH van mensen met aangeboren beperkingen. Het leven na NAH verschilt van het leven voor het letsel. Dat wil echter niet zeggen dat mensen met NAH hun leven niet meer kunnen leiden zoals zij dat willen. Leven met NAH vraag om aan aanpassing aan de nieuwe situatie, zowel van de persoon zelf als zijn/haar naasten. Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) Hoe omgaan met mensen met NAH Niet Aangeboren Hersenletsel NAH, tips en adviezen over de omgang . InfoNu.nl; ... Daarom hebben zij vaak hulp van anderen nodig om structuur en overzichtelijkheid aan te brengen in hun leven van alle dag. Je kunt daarbij helpen door: ... een volwaardige taal met een eigen grammatica. Hersenstichting Nederland: De Hersenstichting helpt hersenaandoeningen voorkomen en genezen en wil ervoor zorgen dat patiënten een zo volwaardig mogelijk leven kunnen leiden; Hersenletselteams: Mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), familieleden en hulpverleners kunnen hun individuele vragen voorleggen aan een regionaal advies- en informatiepunt (coördinatiepunt NAH of hersenletselteam). van NAH voor het dagelijks leven, dus ook voor het leven van naasten. Daarbij benadrukken we de specifieke kennis die nodig is om mantelzorgers van deze groep mensen goed te begrijpen, goed met hen samen te werken en Leven met hersenletsel: een levenslange lockdown! Deze tijd van quarantaine als gevolg van Corona is vergelijkbaar met mijn zelf gekozen quarantaine in verband met de overprikkeling waar ik last ... Ons Tweede Thuis Niet-aangeboren hersenletsel Search Generic filters Exact matches only Search in title Search in content Search in excerpt Search in comments Filter by Custom Post Type Welkom aan iedereen van Nieuw Amstelrade! Per 1 juni valt Nieuw Amstelrade onder Ons Tweede Thuis. Een forse uitbreiding van locaties en diensten voor mensen met niet-aangeboren […]...

INFORMATIE

AUTEUR
Irma de Bresser
DIMENSIE
12,89 MB
BESTANDSNAAM
Een goed leven met nah.pdf

OMSCHRIJVING

De auteur, Irma de Bresser, had ?gewoon? een fijn leven in goede gezondheid. Mooie ontwikkelingen in het vooruitzicht. Na een beroerte eind 2009 veranderde haar leven echter drastisch. Dromen vielen in duigen toen zij verder moest met NAH (niet aangeboren hersenletsel). Het herstelproces was een ontdekkingsreis, vol veranderingen. Het leven zat vanaf dat moment vol uitdagingen. Irma vond haar weg in dat veranderde leven en dat leven blijkt toch ook goed te zijn. Over haar ervaringen en haar aanpak, en die van een aantal inspirerende lotgenoten, heeft zij geschreven. Zij hopen dat dit boek een steun kan zijn, troost kan bieden en hoop kan geven voor lotgenoten en hun naasten.

Wil je het boek lezen?Een goed leven met nah in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Irma de Bresser. Lezen Een goed leven met nah Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN