Het geheim van Ji 1 - De erfgenamen

Het geheim van Ji 1 - De erfgenamen - Pierre Grimbert | Fthsonline.com

... Uitgeverij Luitingh Sijthoff Fantasy Laatste editie 02 december 2014 ISBN 9789024565887, 9789024565894 + het geheim van ji ... De erfgenamen 1 - Het geheim van Ji PDF Download ... . ... Nu worden de erfgenamen van de gezanten vermoord door beroepsmoordenaars. Een groepje... Het lezen waard. door: ... Het Geheim van Ji Pierre Grimbert wordt al jarenlang gezien als de grootste fantasy-ster van Frankrijk. En nu heeft hij met Het Geheim van Ji ook de rest van Europa veroverd. De Erfgenamen is het eerste deel. Het Geheim van Ji. Pierre Grimbert wordt al jarenlang gezien als de grootste fantasy-st ... Het geheim van Ji - Wikipedia ... . De Erfgenamen is het eerste deel. Het Geheim van Ji. Pierre Grimbert wordt al jarenlang gezien als de grootste fantasy-ster van Frankrijk. En nu heeft hij met Het Geheim van Ji ook de rest van Europa veroverd. De Erfgenamen is het eerste deel. 118 jaar geleden verdwenen op het mysterieuze eiland Ji in één klap alle afgezanten van de bekende wereld. Pierre Grimbert wordt al jarenlang gezien als de grootste fantasy-ster van Frankrijk. En nu begint hij met Het Geheim van Ji ook de rest van Europa te veroveren. Van de vierdelige reeks werden inmiddels al meer dan 400.000 exemplaren verkocht. De Erfgenamen is het eerste deel.

INFORMATIE

AUTEUR
Pierre Grimbert
DIMENSIE
3,48 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van Ji 1 - De erfgenamen.pdf

OMSCHRIJVING

Pierre Grimbert wordt al jarenlang gezien als de grootste fantasy-ster van Frankrijk. En nu begint hij met Het Geheim van Ji ook de rest van Europa te veroveren. Van de vierdelige reeks werden inmiddels al meer dan 400.000 exemplaren verkocht. De Erfgenamen is het eerste deel.118 jaar geleden verdwenen op het mysterieuze eiland Ji in één klap alle afgezanten van de bekende wereld. De helft van hen werd nooit meer teruggezien, de rest zweeg over wat er was gebeurd. Jarenlang hebben de erfgenamen van deze afgezanten het geheim van hun voorouders beschermd met hun leven, maar nu worden ze een voor een uitgemoord door een geheime organisatie. Ontsnapt aan de aanslag op hun leven moet het laatste groepje erfgenamen nu samenwerken om erachter te komen wat er 118 jaar geleden op dat eiland is gebeurd. Maar het geheim van Ji laat zich niet makkelijk ontrafelen.'Niemand kan het succes evenaren dat Pierre Grimbert heeft bereikt.' Le Monde,br>'Houd de naam Grimbert goed in de gaten.' Tor.com

Wil je het boek lezen?Het geheim van Ji 1 - De erfgenamen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pierre Grimbert. Lezen Het geheim van Ji 1 - De erfgenamen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN