Het meisje van de wagenkerk

Het meisje van de wagenkerk - Judith Miller | Fthsonline.com

...perback Bladzijden: 368 Illustraties: Nee EAN: 9789402907063 C-NUR: 330-000 ... Het meisje van de wagenkerk door Judith Miller ... . De avontuurlijke Hope Irvine reist met haar vader het land door. In de wagenkerk, een treinwagon die is omgebouwd tot een kerk, trekken ze door West-Virginia. Meisje van de wagenkerk - Miller, J. Meisje van de wagenkerk De avontuurlijke Hope Irvine reist met haar vader het land door. In de wagenkerk, een treinwagon die is omgebouwd tot een kerk, trekken ze door West-Virginia. Hopes vader houdt kerkdiensten in de stadjes die ze onderweg aandoen en Ho ... Ebook ePUB: Het meisje van de wagenkerk - geschreven door ... ... . Hopes vader houdt kerkdiensten in de stadjes die ze onderweg aandoen en Hope geeft zondagsschool aan de kinderen in de stadjes ... De avontuurlijke Hope Irvine reist met haar vader het land door. In de wagenkerk, een treinwagon die is omgebouwd tot een kerk, trekken ze door West-Virginia. Hopes vader houdt kerkdiensten in de stadjes die ze onderweg aandoen en Hope geeft zondagsschool aan de kinderen in de stadjes langs het spoor. Luke Hughes werkt voor de kolenmijn in Finch. Miller, Judith - Het meisje van de Wagenkerk. € 20,95 ... De avontuurlijke Hope Irvine reist met haar vader het land door. In de wagenkerk, een treinwagon die is omgebouwd tot een kerk, trekken ze door West-Virginia. De avontuurlijke Hope Irvine reist met haar vader het land door. In de wagenkerk, een treinwagon die is omgebouwd tot een kerk, trekken ... MILLER, Judith - Het meisje van de wagenkerk Artikelnummer: 9789402907063. Vorige Artikel 335 van 476 Volgende ... Koop nu Het meisje van de wagenkerk van Judith Miller bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen!...

INFORMATIE

AUTEUR
Judith Miller
DIMENSIE
11,88 MB
BESTANDSNAAM
Het meisje van de wagenkerk.pdf

OMSCHRIJVING

De avontuurlijke Hope Irvine reist met haar vader het land door. In de wagenkerk, een treinwagon die is omgebouwd tot een kerk, trekken ze door West-Virginia. Hopes vader houdt kerkdiensten in de stadjes die ze onderweg aandoen en Hope geeft zondagsschool aan de kinderen in de stadjes langs het spoor. Luke Hughes werkt voor de kolenmijn in Finch. Als dominee Irvine en Hope in het stadje arriveren, is Luke geraakt door de boodschap van de voorganger van de kapelwagen - en ook door zijn lieve en mooie dochter Hope. Wanneer Hope zondagsschool gaat geven in de stadjes in de omgeving, wordt ze vergezeld door Kirby Finch, de rokkenjagende zoon van de mijneigenaar. Als Luke begint te vermoeden dat Kirby slechte bedoelingen heeft met Hope, staat hij voor een groot probleem: hoe kan hij Hope tegen Kirby beschermen?

Wil je het boek lezen?Het meisje van de wagenkerk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Judith Miller. Lezen Het meisje van de wagenkerk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN