In Balans, Uit Balans

In Balans, Uit Balans - Monica Warbroek | Fthsonline.com

...ar de oorzaak van uw klachten. In- of uit-balans? Als je je psychisch, sociaal en biologisch goed voelt, ben je in balans ... Helft ouders uit balans tijdens coronacrisis - Ouders Centraal ... . Je loopt dan weinig kans op een dip of depressie.Maar als je uit balans raakt, zal dat stress met zich meebrengen. En als je te lang of teveel stress hebt ontstaan er klachten en kan je last krijgen van depressieve gevoelens. Met een weegschaal is het handig voor te stellen: Indeling balans. De balans bestaat uit twee gedeelten die met elkaar in evenwicht zijn: de activa en de passiva; de term "balans" doelt ... balans-balans ... . De balans bestaat uit twee gedeelten die met elkaar in evenwicht zijn: de activa en de passiva; de term "balans" doelt op dit evenwicht.De activa worden, kort gezegd, gevormd door de bezittingen, zoals geldtegoeden, gebouwen, goederen, e.d., en de passiva bestaan uit het eigen vermogen en het vreemd vermogen (geleend geld, schulden), dus de middelen waarmee de activa ... De helft van de ouders geeft aan op de balans tussen draaglast en draagkracht neutraal tot uit balans te zijn tegenover één op de tien voor corona. Uitgedrukt in een cijfer geven ouders voor corona hun balans gemiddeld een 7,9 en tijdens corona een 5,7. Één op de drie ouders ervaart zijn of haar balans als onvoldoende: een 4 of minder. In balans, uit balans is geschr...

INFORMATIE

AUTEUR
Monica Warbroek
DIMENSIE
5,53 MB
BESTANDSNAAM
In Balans, Uit Balans.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is het eerste boek in Nederland van vrouwen met epilepsie voor vrouwen met epilepsie. De auteurs, Monica Warbroek en Wieke Gaus, zijn twee van die vrouwen. Ze hebben beide epilepsie en niet zo zuinig ook, al jarenlang. In dit boek geen medisch-technische informatie, maar de verhalen van vrouwen zelf: van hun eerste aanvallen tot hun kijk op de toekomst. Vrouwen uit het hele land, van alle leeftijden, met verschillende soorten epilepsie, vertellen hoe ze hun leven met epilepsie vormgeven. In hun dagelijkse omgeving, met hun kansen en beperkingen, met hun emoties en ook hun bevindingen van de zorg eromheen. In balans, uit balans is geschreven ter informatie, ter herkenning, misschien ter bevestiging, lering of troost van al die duizenden vrouwen in Nederland met epilepsie. Maar ook voor mensen die hen na staan en hen beter willen begrijpen. En voor al die gezondheidswerkers en deskundigen die vaak nog onvoldoende besef en kennis hebben van hoe dat in de realiteit is: het leven met epilepsie.

Wil je het boek lezen?In Balans, Uit Balans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Monica Warbroek. Lezen In Balans, Uit Balans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN