Wijnkelder - Inventaris en proefnotities

Wijnkelder - Inventaris en proefnotities - Onbekend | Fthsonline.com

.... Welke deze kenmerken zijn en hoe je een interessante en evenwichtige wijnvoorraad aanlegt, lees je in dit boek ... Op zoek naar een online tool om je wijnkelder te beheren ... ... . Een wijnkelder is een kelder waarin wijn wordt bewaard om zich te ontwikkelen.Voor het optimaal bewaren van wijn moet het een ruimte zijn die koel en donker is en een luchtvochtigheid rond de 70% en een constante temperatuur heeft, ideaal is een temperatuur rond 11 graden Celsius.. Bewaren van wijn. Om de flessen lang te kunnen bewaren moeten ze liggend worden opgeslagen. De wijnkelder werd vergroot, gemoder ... Wijnkelder Inventaris En Proefnotities | Gratis boeken ... ... . Om de flessen lang te kunnen bewaren moeten ze liggend worden opgeslagen. De wijnkelder werd vergroot, gemoderniseerd en verduurzaamd, en er verrees een mooi proeflokaal. Door traditie te combineren met innovatie staat Kozlovic anno nu garant voor spannende, levendige wijnen die tot ver over de landsgrenzen in de smaak vallen en in tal van toprestaurants op de kaart staan. Een goed samengestelde wijnkelder is een must voor iedere wijnliefhebber. Voor de juiste inrichting hebt u geen grote oppervlakte noch een ruim budget nodig, u moet er alleen op letten dat de ruimte aan bepaalde kenmerken voldoet om de wijn optimaal te kunnen bewaren. Welke deze kenmerken zijn en hoe u een interessante en evenwichtige wijnvoorraad aanlegt, leest u in dit boek. Ook aard- en nagelvast verbonden kastopstellingen die langer dan één jaar staan opgesteld in een showroom van meubelspeciaalzaken dienen onder de inventaris te worden opgenomen. Niet alleen de directe kosten, maar ook de installatiekosten moeten als inventaris worden geactiveerd....

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
12,69 MB
BESTANDSNAAM
Wijnkelder - Inventaris en proefnotities.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is een prachtig cadeau en een echte must voor elke wijnliefhebber. Het biedt een rijkdom aan praktische tips en informatie voor wie zelf een wijnkelder heeft of wil inrichten. Daarnaast vindt u in dit boek de ideale methode om op een efficïente en vakkundige manier uw kostbare wijnvoorraad te beheren. Met behulp van de steekkaarten kunt u immers heel eenvoudig bijhouden hoeveel flessen u van een bepaalde wijn nog in voorraad hebt, wanneer een wijn op dronk is en hoe lang hij kan worden bewaard of bij welke handelaar u de wijn hebt gekocht. Verder kunt u ook noteren bij welke gelegenheid een bepaalde wijn werd gedronken en wat u of uw gasten ervan vonden. Zo krijgt dit boek uw persoonlijke toets en zal het na enige tijd een waardevolle getuige zijn van uw interesse en liefde voor wijn.

Wil je het boek lezen?Wijnkelder - Inventaris en proefnotities in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Wijnkelder - Inventaris en proefnotities Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN