De essentie van vrouwelijk leiderschap

De essentie van vrouwelijk leiderschap - Karin Jironet | Fthsonline.com

...edrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal ... De essentie van vrouwelijk leiderschap - Karin Jironet ... ... . Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 19,26 Excl. BTW check Volledige prijs. Wat is vrouwelijk leiderschap precies, en wat kunnen we doen om het meer in de praktijk te brengen? Karin Jironet pleit ervoor dat vrouwen de spanning tussen hun innerlijk leven en persoonlijke ambities enerzijds, en de verwachtingen van de omgeving anderzijds, actief onderzoeken en proberen op te lossen. De essentie van vrouwelijk leiderschap Karin Jironet Er zijn ... bol.com | De essentie van vrouwelijk leiderschap ... ... . De essentie van vrouwelijk leiderschap Karin Jironet Er zijn nog weinig vrouwen die topposities vervullen, degenen die dat doen lijken op een nieuwe positieve manier invloed uit te oefenen. Wat is vrouwelijk leiderschap precies, en wat kunnen we doen om het meer in de praktijk te brengen? Karin Jironet plei De essentie van vrouwelijk leiderschap, Karin Jironet - Paperback - 9789047002789 | AKO boeken De essentie van vrouwelijk leiderschap bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com Vergelijken - De essentie van vrouwelijk leiderschap (e-Book) (Karin Jironet) ISBN: 9789047065289 - Wat is vrouwelijk leiderschap precies? Wat kunnen we doen om het meer in de praktijk te brengen? Er zijn nog weinig vrouwen die topposities vervullen… Vrouwelijk leiderschap komt steeds meer voor. Er wordt veel gepubliceerd over vrouwen die leidinggeven. In theorieën over leiderschap wordt gesproken over mannelijke en vrouwelijke eigenschappen. ... - 'De essentie van leiderschap is om meer leiders voort te brengen, ... Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: de essentie van vrouwelijk leiderschap (-) waar filter verwijderen waar Categorie De essentie van vrouwelijk leiderschap (e-boek) door Karin Jironet, EAN 9789047065289....

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Jironet
DIMENSIE
7,55 MB
BESTANDSNAAM
De essentie van vrouwelijk leiderschap.pdf

OMSCHRIJVING

De essentie van vrouwelijk leiderschap 1e druk is een boek van Karin Jironet uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047002789 Omgaan met de spanning tussen persoonlijke ontwikkeling en sociale rollenEr zijn nog weinig vrouwen die topposities vervullen, degenen die dat doen lijken op een nieuwe positieve manier invloed uit te oefenen. Wat is vrouwelijk leiderschap precies, en wat kunnen we doen om het meer in de praktijk te brengen? Karin Jironet pleit ervoor dat vrouwen de spanning tussen hun innerlijk leven en persoonlijke ambities enerzijds, en de verwachtingen van de omgeving anderzijds, actief onderzoeken en proberen op te lossen. Die spanning uit zich bijvoorbeeld in de wens om eerlijk voor twijfels uit te komen, op een niveau in de organisatie waar juist daadkracht en overwicht vereist zijn. Aan de hand van de ontwikkelingsreis die Dante beschrijft in zijn Goddelijke komedie verklaart Jironet de psychologie achter deze spanningen en maakt ons bewust van patronen die het dagelijks functioneren en de omgang met mannelijke en vrouwelijke collega's bemoeilijken. Dantes reis staat symbool voor een persoonlijke ontwikkeling die tot integriteit en werkelijk authentiek leiderschap zal leiden – leiderschap dat we vandaag de dag hard nodig hebben. Dit boek is geschreven voor iedereen die wat dieper wil nadenken over haar of zijn persoonlijke ontwikkeling en het functioneren in maatschappij en organisatie.

Wil je het boek lezen?De essentie van vrouwelijk leiderschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Jironet. Lezen De essentie van vrouwelijk leiderschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN