De macht van het minuscule

De macht van het minuscule - Dirk Draulans | Fthsonline.com

...veral en altijd: microben, ofwel schimmels, gisten en bacteriën ... De Macht van het Minuscule - Boeken - Dirk Draulans ... . Als we met een microscopisch oog konden rondkijken, zouden we ze in enorme aantallen waarnemen. De natuur bestaat grotendeels uit ontelbare micro-organismen die het leven op aarde mogelijk maken. De macht van het minuscule is populaire wetenschap op haar best. Dirk Draulans is een gedreven verteller die de kleine details toont waarachter de grote verhalen schuilgaan. Een onzichtbare wereld gaat voor ons open in dit boek. Product ... De macht van het minuscule by Dirk Draulans ... . Een onzichtbare wereld gaat voor ons open in dit boek. Productinformatie . Binding: Paperback Distributievorm ... Het e-book De macht van het minuscule, geschreven door Dirk Draulans, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De macht van het minuscule de verborgen wereld van schimmel, gisten en bacterien. Dirk Draulans . Dirk Draulans vertelt meeslepend over een onzichtbare, maar levensnoodzakelijke wereldZe zijn er overal en altijd: microben, ofwel schimmels, gisten en bacteriën. Ze zijn er overal en altijd: microben, ofwel schimmels, gisten en bacteriën. De natuur bestaat grotendeels uit die ontelbare micro-organismen die het leven op aarde mogelijk maken - en wij ook. In het boek 'De macht van het minuscule' beschrijft de Vlaamse bioloog, journalist en schrijver Dirk Draulans de verborgen wereld van schimmels, gisten en bacteriën. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Draulans, Dirk - De macht van het minuscule - De verborgen wereld van schimmel, gisten en bacterien [isbn 9789085426288] De macht van het minuscule de verborgen wereld van schimmels, gisten en bacterien. Dirk Draulans. Ebook . Dirk Draulans vertelt meeslepend over een onzichtbare, maar levensnoodzakelijke wereldZe zijn er overal en altijd: microben, ofwel schimmels, gisten en bacteriën. Koop nu De macht van het minuscule van Dirk Draulans bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen!...

INFORMATIE

AUTEUR
Dirk Draulans
DIMENSIE
5,70 MB
BESTANDSNAAM
De macht van het minuscule.pdf

OMSCHRIJVING

Dirk Draulans vertelt meeslepend over een onzichtbare, maar levensnoodzakelijke wereldZe zijn er overal en altijd: microben, ofwel schimmels, gisten en bacteriën. Als we met een microscopisch oog konden rondkijken, dan zouden we ze in enorme aantallen waarnemen. De natuur bestaat grotendeels uit die ontelbare micro-organismen die het leven op aarde mogelijk maken – en wij ook. Zonder microben overleeft niemand, en dus moet de mens niet langer beschouwd worden als een soort, maar als een conglomeraat van soorten, een wandelende biotoop.Maar wat weten we eigenlijk over die minuscule wereld waarvan we onbewust deel uitmaken? Nieuwe wetenschappelijke technieken openen de deur naar die extra dimensie van onze maatschappij. Ze leggen verrassend complexe interacties bloot, biologische oorlogen maar ook verstrekkende vormen van samenwerking. Nog meer dan vroeger wordt duidelijk dat de natuur draait op doorgedreven coöperatie.De macht van het minuscule is populaire wetenschap op haar best. Dirk Draulans is een gedreven verteller die de kleine details toont waarachter de grote verhalen schuilgaan. Een onzichtbare wereld gaat voor ons open in dit boek.

Wil je het boek lezen?De macht van het minuscule in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dirk Draulans. Lezen De macht van het minuscule Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN