De malaise van de multiculturaliteit

De malaise van de multiculturaliteit - Wim van Rooy | Fthsonline.com

...mi Hauman, 2012) en Vademecum van de Islam ... De malaise van de multiculturaliteit, Wim Van Rooy - Ebook ... ... . Read "De malaise van de multiculturaliteit" by Wim Van Rooy available from Rakuten Kobo. Migraties en de multiculturen die daar rechtstreeks uit voortvloeien, zijn door de hele beschavingsgeschiedenis eerder r... Bestel De malaise van de multiculturaliteit van Wim van Rooy. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De malaise van de multiculturaliteit | ISBN 9789033468988 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bronn ... De malaise van de multiculturaliteit (e-Book) - Wim Van ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bronnen: De Morgen van 21 april 2009: De zoete likeur van het linkse zelfbedrog en op Verzet.org: De malaise van de multiculturaliteit (Wim van Rooy); Liberales Denktank: Wij, linkse lemmingen van 24 april 2009; Op deze blog: De zoete likeur van het linkse zelfbedrog van 27 april 2009; Links terrorisme en romantiek: Het Baader-Meinhof Complex van 27 mei 2009; Elsevier.nl: 'Stasi-medewerker ... De malaise van de multiculturaliteit | ISBN 9789033480119 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De malaise van de multiculturaliteit van de Belgische publicist Wim van Rooy is een ander voorbeeld. Het zal geen toeval zijn dat beide boeken hetzelfde onderwerp hebben: de lamzakkerige, kortzichtige en verraderlijke houding die de progressieve intellectuele elite heeft aangenomen ten opzichte van de islamitische dreiging. De malaise van de multiculturaliteit Koerden bezetten de Tweede Kamer in Nederland, moslims en Koerdische jezidi's in Duitsland gaan elkaar met messen te lijf, een Hasseltse school durft niet naar jihad-Brussel, … Vergelijken - De malaise de multiculturaliteit (e-Book) (Wim Van Rooy) ISBN: 9789033480119 - Migraties en de multiculturen die daar rechtstreeks uit voortvloeien, zijn door de hele beschavingsgeschiedenis eerder regel dan uitzondering. In elk rijk werd… Migraties en de multiculturen die daar rechtstreeks uit voortvloeien, zijn door de hele beschavin...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim van Rooy
DIMENSIE
4,67 MB
BESTANDSNAAM
De malaise van de multiculturaliteit.pdf

OMSCHRIJVING

Migraties en de multiculturen die daar rechtstreeks uit voortvloeien, zijn door de hele beschavingsgeschiedenis eerder regel dan uitzondering. In elk rijk werd er gemengd en gemixt, geëmigreerd en geïmmigreerd, meestal met véél bloed, zweet en tranen. Toch heeft het ontzettend lang geduurd alvorens de wetten en mores die stelden wat mocht en niet mocht kritisch in vraag werden gesteld. De mensenrechten bijvoorbeeld, een vrij recente humane uitvinding, wordenbegrijpelijkerwijs met alle kracht verdedigd en het minste euvel in dat verband wordt als een onmiddellijk te verwijderen smet gezien. De dwangmatigheid echter waarmee dat geschiedde en de naïviteit die daarbij tentoongespreid werd, leverden een hysterische politieke correctheid op, die, na het failliet van het communisme (marxisme), de behoefte aan een utopie bleef invullen via de nieuwe ideologie van een overspannen multiculturalistische idylle. Pas na 9/11 werd dan toch voorzichtig plaats ingeruimd voor een kritiek op het naïeve en hyperkinetische multiculturalisme en werd gepleit voor de terugkeer van wat gezond verstand. Dit boek gaat in op de progressivistische gedachteloosheid van de multiculturalistische elite. Het houdt tegelijk, onder meer geïnspireerd door intellectuelen uit de moslimwereld, een kritisch pleidooi voor een bedachtzamer omgang met de multicultuur.

Wil je het boek lezen?De malaise van de multiculturaliteit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim van Rooy. Lezen De malaise van de multiculturaliteit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN