Gedichten over liefde, verslaving en onzekerheden

Gedichten over liefde, verslaving en onzekerheden - Paul van Bentum | Fthsonline.com

...ank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Gedichten over liefde, verslaving en onzekerheden in PDF, ePUB, MOBI ... Gedichten over liefde, verslaving en onzekerheden, Paul ... ... . Gedichten over onzekerheid, onzeker zijn, onzekerheden, twijfels en twijfelen vind je binnen deze aparte rubriek op Dichters.nl. Onzekerheid bestaat op vele niveaus. Deze onzekerheid gedichten zijn onder andere gemaakt door dichters die zelf onzeker zijn of waren, twijfelden, en door dichters die iemand kenden/kennen die ergens onzeker over was of is. Gedichten over liefde, verslaving en onzekerheden (eBook) Paul van Bentum is een geweldige auteur. ... Onzekerheid gedichten nodig? Kies vandaag nog uit ruim 80 ... ... . Gedichten over liefde, verslaving en onzekerheden (eBook) Paul van Bentum is een geweldige auteur. Download en lees het boek Gedichten over liefde, verslaving en onzekerheden op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Gedichten over liefde, verslaving en onzekerheden in PDF, ePUB, MOBI. Mijn naam is Paul van Bentum. Ik ben verslaafd. Tijdens mijn verslaving/ opname heb ik een dichtenbundel geschreven. In mijn dichtenbundel schrijf ik over seksueel misbruik, mijn verliefdheid , mijn onzekerheid en mijn verslaving. Ik heb 10 weken in een kliniek gezeten omdat ik niet meer wist wat ik met mezelf aan moest. Ik denk […] Mijn naam is Paul van Bentum. Ik ben verslaafd. Tijdens mijn verslaving/ opname heb ik een dichtenbundel geschreven. In mijn dichtenbundel schrijf ik Mijn naam is Paul van Bentum. Ik ben verslaafd. Tijdens mijn verslaving/ opname heb ik een dichtenbundel geschreven. In mijn dichtenbundel schrijf ik over seksueel misbruik, mijn verliefdheid , mijn onzekerheid en mijn verslaving. Ik heb 10 weken in een kliniek gezeten omdat ik niet meer wist wat ik met mezelf aan moest. Ik denk dat mijn dichtenbundel andere jonge verslaafden verder in het ... Gedichten over liefde, verslaving en onzekerheden Door verslaving had dit boek vertraging. Paul van Bentum Gedichten over liefde, verslaving en onzekerheden. Mijn naam is Paul van Bentum. Ik ben verslaafd. Tijdens mijn verslaving/ opname heb ik een dichtenbundel geschreven. In mijn dichtenb...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul van Bentum
DIMENSIE
4,22 MB
BESTANDSNAAM
Gedichten over liefde, verslaving en onzekerheden.pdf

OMSCHRIJVING

Mijn naam is Paul van Bentum. Ik ben verslaafd. Tijdens mijn verslaving/ opname heb ik een dichtenbundel geschreven. In mijn dichtenbundel schrijf ik over seksueel misbruik, mijn verliefdheid , mijn onzekerheid en mijn verslaving. Ik heb 10 weken in een kliniek gezeten omdat ik niet meer wist wat ik met mezelf aan moest. Ik denk dat mijn dichtenbundel andere jonge verslaafden verder in het leven kan helpen. Omdat ik dankbaar zijn met de hulp die ik gehad wil ik door middel van poëzie ook mijn steentje bijdragen. De bundel is ook interessant voor niet verslaafden omdat zij dan een keer een blik krijgen waarom raakt iemand verslaafd en ze zien de denkwijze van een verslaafde.

Wil je het boek lezen?Gedichten over liefde, verslaving en onzekerheden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul van Bentum. Lezen Gedichten over liefde, verslaving en onzekerheden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN