Geillustreerde Atlas Wereldgeschiedenis

Geillustreerde Atlas Wereldgeschiedenis - Onbekend | Fthsonline.com

...ngsdatum: mei 2004 Op 540 grote en kleinere kaarten worden de grote gebeurtenissen en beroemde helden uit de Www ... Boekwinkeltjes.nl ... .boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Thomas Cussans, Philip Parker - Geïllustreerde atlas van de wereldgeschiedenis Geillustreerde Atlas van de Wereldgeschiedenis : Reader's Digest: 2004 gebonden 376 pg. licht sleets Aan voorkant en achterkant is het boek iets beschadigd (deukjes) € 15,00: Zegelhofje: WOLTERS-NOORDHOFF: GEILLUSTREERDE BOSATLAS VAN DE WERELDGESCHIEDENIS : Groningen 1984: 230 pp., maps, photos and ill. d27: € 15,00 De atlas bij de wereldgeschiedenis in het handzame tweedelige pocketform ... bol.com | Lannoo's geïllustreerde atlas, Andrew Brooks ... ... ., maps, photos and ill. d27: € 15,00 De atlas bij de wereldgeschiedenis in het handzame tweedelige pocketformaat is nog altijd een handig hulpmiddel voor wie snel en overzichtelijk historische feiten en gebeurtenissen op een rij wil hebben. De vierde druk is een geactualiseerde versie van de oorspronkelijke (Duitse) uitgave. Geillustreerde Atlas van de Wereldgeschiedenis. Hoofdtitel: Geillustreerde Atlas van de Wereldgeschiedenis: Uitgever: Reader's Digest: Auteur(s) Parker, Philip ea. Druk: ... Geillustreerde Bosatlas van de wereldgeschiedenis € 14,95. Europa Auto-atlas € 6,55. ANWB wegen Atlas € 15,35. Foto-Atlas Noord-Holland € 69,25. Het beste boek voor ... Ga op wereldreis met deze prachtige atlas - Kleurrijke overzichtskaarten met fascinerende details - De wereld in beelden - Rivieren, oceanen, planten, architectuur, mensen en eindeloos veel meer Van het ijskoude Antarctica tot het Braziliaanse regenwoud, van de Aziatische rijstvelden tot de uitgestrekte woestijn in Afrika. Tweedehands Geillustreerde Wereldgeschiedenis boeken te koop op BoekenWebsite.nl. BoekenWebsite.nl biedt tweedehands boeken, tijdschriften en strips aan. De artikelen zijn tweedehands, maar over het algemeen in een zeer goede conditie. Vergelijken - Geillustreerde Atlas Van De We...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
4,92 MB
BESTANDSNAAM
Geillustreerde Atlas Wereldgeschiedenis.pdf

OMSCHRIJVING

GEILLUSTREERDE ATLAS VAN DE WERELDGESCHIEDENISISBN: 90 6407 654 5Nur: 680/905Prijs: € 59,95Formaat: 267 x 367 mmAantal pagina’s: 376Verschijningsdatum: mei 2004Op 540 grote en kleinere kaarten worden de grote gebeurtenissen en beroemde helden uit de wereldgeschiedenis belicht. Duidelijke teksten vatten de belangrijkste kennis samen die over de geschiedenis van de wereld en haar bewoners is vergaard. De nomade uit Mesopotamië die op een dag de aarde ging bewerken, de farao die een piramide liet bouwen, de ontdekkingsreiziger die de basis legde voor handelsroutes voor bijvoorbeeld zijde en specerijen… het werd allemaal mogelijk dankzij een dosis lef en een lumineus inzicht. Maar liefst 150 illustraties zorgen ervoor dat dit schouwspel nog meer tot leven komt.Een historische atlas of een encyclopedie? De Geïllustreerde Atlas van de Wereldgeschiedenis biedt van allebei het beste. De belangrijkste momenten uit het verleden vormen de basis voor een betere kijk op het heden.

Wil je het boek lezen?Geillustreerde Atlas Wereldgeschiedenis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Geillustreerde Atlas Wereldgeschiedenis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN