Maria Callas

Maria Callas - Ariana Huffington | Fthsonline.com

...names, intieme brieven en zeldzame archiefbeelden waarin Maria Callas voor het eerst in kleur achter de schermen te zien is ... Maria Callas - Biography - IMDb ... . Maria Callas was zonder twijfel de beroemdste operazangeres van de twintigste eeuw. Nochtans kende ze een turbulent leven. Het onzekere, mollige meisje uit haar kindertijd speelde altijd in haar achterhoofd, ook al ontpopte ze zich op volwassen leeftijd tot een gevierde wereldster. De documentaire Maria by Callas vertelt het levensverhaal van de bekende Amerikaans-Griekse operazanges Maria Callas aan ... bol.com | Maria Callas artikelen kopen? Alle artikelen online ... . De documentaire Maria by Callas vertelt het levensverhaal van de bekende Amerikaans-Griekse operazanges Maria Callas aan de hand van nooit eerder vertoonde video's en foto's. De documentaire toont veertig jaar na haar dood persoonlijke Super 8-films, eigen live-opnames, intieme brieven en zeldzame archiefbeelden waarin Maria Callas voor het eerst in kleur achter de schermen te zien is. Maria Callas (December 3, 1923 - September 16, 1977) was a Greek soprano.She was one of the most famous and most controversial opera singers of the 20th century.She had a very distinctive voice of great range, power and agility and was a singer-actress of great dramatic intensity....

INFORMATIE

AUTEUR
Ariana Huffington
DIMENSIE
6,88 MB
BESTANDSNAAM
Maria Callas.pdf

OMSCHRIJVING

Callas: de meest getalenteerde en betoverende zangeres van de twintigste eeuw, een stijlicoon, maar bovenal een vrouw met een dramatisch leven vol uitersten Deze biografie brengt Callas briljant tot leven: van haar transformatie van mollig, pijnlijk verlegen meisje tot de prachtige, gevierde sopraan en het innerlijke conflict met haar larger-than-life-imago. Die innerlijke strijd is het middelpunt van haar leven. Met behulp van een schat aan eerder niet gepubliceerd materiaal en tal van interviews documenteert Huffington de eindeloze conflicten tussen Callas en haar moeder, haar diep emotionele relatie met haar stem, de geleidelijke ondergang van haar eerste huwelijk, de gepassioneerde liefdesrelatie met Aristoteles Onassis, haar pijn en vernedering toen hij haar verliet en haar geheime abortus. Het resultaat is een ontroerend portret van een grootse artieste.

Wil je het boek lezen?Maria Callas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ariana Huffington. Lezen Maria Callas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN