Wat ik van mijn moeder leerde

Wat ik van mijn moeder leerde - Manon Duintjer | Fthsonline.com

...n mijn moeder leerde: nooit gaan pruilen ... Wat ik van mijn moeder leerde - Carla de Jong ... . De moeder van wijnkenner Harold Hamersma groeide op in een gezin waar de maden door de nooit verschoonde kinderbedden kropen ... Wat ik van mijn moeder leerde - mieren in een bus 'Omhels maar iemand, je hebt toch tijd over,' grapte een vriendin die hoorde dat ik gestrand was in een buitenwijk van Utrecht. Geen treinen, buiten storm, nauwelijks alternatieven. Manon Duintjer - Wat ik van mijn moede ... Nieuw: Wat ik van mijn moeder leerde - Het Korte Verhaal ... . Manon Duintjer - Wat ik van mijn moeder leerde In Wat ik van mijn moeder leerde delen bekende dochters en zonen, jong en oud, uit onder meer de literatuur, kunst, media, politiek, wetenschap en sport de belangrijkste les die zij van hun moeder hebben geleerd. Wat ik van mijn moeder leerde is een boek om in huis te halen. Om zelf herkenning in te vinden, maar ook om je aan het denken te zetten over wat je zelf van je moeder hebt geleerd, en wat je graag aan je kinderen zou willen doorgeven. Wat ik van mijn moeder leerde is een heerlijke collectie over herinneringen, wijze lessen, pijnlijke plekjes maar ook zo veel warmte. Misschien een wat korte review, maar ik raad het je van harte aan om deze collectie zelf te ontdekken en te genieten van elk nieuw hoofdstuk. Recensie: Wat ik van mijn moeder leerde - Manon Duintjer. Manon Duintjer heeft met Wat ik van mijn moeder leerde bekende dochters en zonen gevraagd om een stukje te schrijven over het belangrijkste wat zijn van hun moeder hebben geleerd.De bekende Nederlanders komen uit de sport, uit de literatuur, uit de kunst en uit de media. Reinde...

INFORMATIE

AUTEUR
Manon Duintjer
DIMENSIE
9,94 MB
BESTANDSNAAM
Wat ik van mijn moeder leerde.pdf

OMSCHRIJVING

Manon Duintjer - Wat ik van mijn moeder leerdeIn Wat ik van mijn moeder leerde delen bekende dochters en zonen, jong en oud, uit onder meer de literatuur, kunst, media, politiek, wetenschap en sport de belangrijkste les die zij van hun moeder hebben geleerd. Boris Dittrich leerde zich open te stellen en de waarde van iedereen als individu te zien, Ranomi Kromowidjojo knoopte de woorden 'nooit opgeven, tenzij het echt niet gaat' in haar oren en Jet van Nieuwkerk begrijpt eindelijk wat Bert en Ernie met 'maak er wat van' bedoelen. Levenslessen, praktische lessen, waarschuwende lessen, gemiste lessen, filosofische lessen: ze komen allemaal aan bod in de persoonlijke herinneringen en anekdotes van de verschillende auteurs. Zo roept Wat ik van mijn moeder leerde nu eens herkenning op, is dan weer inspirerend en vaak ontroerend. Een perfect cadeauboek voor alle moeders tijdens de Boekenweek 2019.

Wil je het boek lezen?Wat ik van mijn moeder leerde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Manon Duintjer. Lezen Wat ik van mijn moeder leerde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN