Focus

Focus - Kevin Wubbels | Fthsonline.com

... experience. More inspiration. Whether you're hitting asphalt or trails, alone or in a team, or simply riding with your friends, you'll outperform yourself ... Ariana Grande - Focus - YouTube ... . In these moments, you share everything. The riding fun. The ambition. The desire to go further than ever before. De Ford Focus RS is ideaal om op de weg te gebruiken, maar eveneens op het circuit. De rijervaring is af te stemmen op de situatie met drie rij-instellingen en elektronisch stabiliteitssysteem. Met een simpele druk op de knop is de rij-instelling aan te passen naar de Normal-, Sport,- of Track-instelling. Choose your country and language. Intern ... Ford Focus - AutoWeek.nl ... . Met een simpele druk op de knop is de rij-instelling aan te passen naar de Normal-, Sport,- of Track-instelling. Choose your country and language. International - English; Australia - English; Austria - English; Austria - German Focus AAN/UIT - Mark Tigchelaar "Gebrek aan focus, te weinig aandacht, veelgehoorde klachten van ondernemers, directeuren, managers én hun teamleden. In zijn nieuwste boek geeft Mark Tigchelaar je niet alleen een complete serie met lekker praktische tips, hij legt ook meteen de achterliggende ideeën uit. Stuur mij de V-focus-nieuwsbrief. Een greep uit het vakblad-archief. Uitgave 05-2015: 'Denken in continue verbeterin­gen ......

INFORMATIE

AUTEUR
Kevin Wubbels
DIMENSIE
11,37 MB
BESTANDSNAAM
Focus.pdf

OMSCHRIJVING

Focus is het verhaal van Kevin. Over leven met kanker en ALS, en vooral hoe je daarin overeind blijft. Een boek vol narigheid, levenslust en doorzettingsvermogen.Kevin Wubbels (1979), familieman en ondernemer, kreeg op zijn 28e lymfeklierkanker en kort daarna ALS. Inmiddels is zijn lijf aardig gesloopt, maar in zijn hoofd is hij sterker dan ooit. Focus is Kevins zelfgeschreven nalatenschap, waarin hij zijn kinderen en de buitenwereld vertelt over hoe hij leeft met de dood voor ogen. Een inspirerende mindgame en een ode aan het leven. Aangrijpend, genadeloos én liefdevol.

Wil je het boek lezen?Focus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kevin Wubbels. Lezen Focus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN