Kleur je leven in balans

Kleur je leven in balans - Margaretha Gieles | Fthsonline.com

...in balans mee op een ware speurtocht naar het vinden van een emotionele en fysieke balans ... Balans - tips en artikelen voor meer balans in je leven ... . Zij doet dit aan de hand van de door haar zelf ontwikkelde methode CKD, oftewel chakrakleurdiagnostiek. Slechts simpele kleurpotloden en kleurschema´s zijn nodig om tot verrassende inzichten te komen. Je kleurt spontaan een chakraschema in. De kleuren die je kiest, geven informatie over hoe iemand zich voelt. Het inkleuren van het auralagen schema geeft informatie over iemands verleden. In het b ... Kleur je leven in balans - Margaretha Gieles ... ... . Het inkleuren van het auralagen schema geeft informatie over iemands verleden. In het boek wordt per chakra en auralaag aangegeven waar de kleur voor staat. Op deze manier krijgt de persoon inzicht in zijn eigen leven of in dat van de ... Je kan simpelweg niet gelukkig zijn als je leven uit balans is, of wanneer je het gevoel hebt dat dit zo is. En balans in je leven is niet alleen goed om je gelukkig te voelen; het kan ook een geweldige boost geven aan je productiviteit, succes op het werk en je sociale leven. Hieronder 7 essentiële gewoontes voor meer Balans in je leven. Margaretha Gieles neemt de lezers in Kleur je leven in balans mee op een ware speurtocht naar het vinden van een emotionele en fysieke balans. Zij doet dit aan de hand van de door haar zelf ontwikkelde methode CKD, oftewel chakrakleurdiagnostiek. Slechts simpele kleurpotloden en kleurschema´s zijn nodig om tot verrassende inzichten te komen. Kleur je leven in balans van Margaretha Gieles (boek, paperback, ISBN 9789070174576). Margaretha Gieles neemt de lezers in K...

INFORMATIE

AUTEUR
Margaretha Gieles
DIMENSIE
9,6 MB
BESTANDSNAAM
Kleur je leven in balans.pdf

OMSCHRIJVING

Margaretha Gieles neemt de lezers in Kleur je leven in balans mee op een ware speurtocht naar het vinden van een emotionele en fysieke balans. Zij doet dit aan de hand van de door haar zelf ontwikkelde methode CKD, oftewel chakrakleurdiagnostiek. Slechts simpele kleurpotloden en kleurschema´s zijn nodig om tot verrassende inzichten te komen. Zodra een schema spontaan is ingekleurd staat daar precies hoe men zich voelt. De kleuren leggen onverbiddelijk alle blokkades (maar ook talenten) bloot. Geven informatie over zowel heden als verleden. Dit praktische boek is geschreven voor gebruik door zowel therapeuten als door alle anderen die meer inzicht in zichzelf willen krijgen. Een aanrader voor iedereen die met mensen werkt!

Wil je het boek lezen?Kleur je leven in balans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margaretha Gieles. Lezen Kleur je leven in balans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN