Onder een hemel van sproeten

Onder een hemel van sproeten - Alex Boogers | Fthsonline.com

... te zijn. Stoeptegels op een straat. Met Onder een hemel van sproeten komt Alex Boogers wederom met een ijzersterk verhaal naar voren ... Onder een hemel van sproeten - Boeklin ... . In zijn nieuwe roman laat Boogers zien dat discriminatie, racisme en vergelding in 2009 aan de orde van de dag zijn. Onder een hemel van sproeten. Na de dood van zijn vrouw bezoekt Jacob Mantel elke dag een van de meren in het bos, aan de rand van de stad. Het is nu al vierentwintig dagen geleden dat hij een ijsvogel heeft gezien. Bij het meer ontmoet hij Amy, een jong meisje met een verschrikkelijk geheim. Ze schrijft over haar leven in haar dagboek, maar lan ... Onder een hemel van sproeten by Alex Boogers ... . Bij het meer ontmoet hij Amy, een jong meisje met een verschrikkelijk geheim. Ze schrijft over haar leven in haar dagboek, maar langzaam weet Jacob haar vertrouwen te winnen. De kern van Onder een hemel van sproeten laat zich samenvatten in een zin van Amy in haar dagboek: 'Een geschiedenis waarin iedereen zich kan herkennen, hoe pijnlijk die geschiedenis ook is en hoe moeilijk het voor anderen ook is om die te verteren' Onder een hemel van sproeten Welkom bij de leesclub rond Onder een hemel van sproeten, de nieuwe roman van Alex Boogers (Uitgeverij Podium). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: [email protected] Wil je meedoen met een eigen exemplaar, dan ben je van harte welkom in het Leesclubcafé. Onder een hemel van sproeten door Alex Boogers Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvo...

INFORMATIE

AUTEUR
Alex Boogers
DIMENSIE
7,63 MB
BESTANDSNAAM
Onder een hemel van sproeten.pdf

OMSCHRIJVING

2009. Amerika heeft zojuist zijn eerste zwarte president gekozen. Voor een korte periode lijkt er iets van hoop te ontstaan in de wereld, maar voor de zwarte Harvey is die ene dag precies hetzelfde als alle andere. In zijn troosteloze wijk vecht iedereen om te overleven. Zo ook zijn buurmeisje Amy, die een verschrikkelijk geheim met zich meedraagt. De enige die ze vertrouwt is Jacob, een oude man wiens dierbaarste herinneringen zijn gestorven met zijn vrouw.Ouderdom en jeugd, zwart en blank, volks en elitair: Alex Boogers schept een universum vol tegenstellingen. Onder een hemel van sproeten — een confronterende roman over afkomst, vriendschap en vergelding.

Wil je het boek lezen?Onder een hemel van sproeten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alex Boogers. Lezen Onder een hemel van sproeten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN