Op eigen kracht

Op eigen kracht - Lian Verkerk | Fthsonline.com

...Kracht is een gratis training voor mensen die (tijdelijk) wat minder te besteden hebben ... Hannelore Verheijen - Op eigen kracht - Op Eigen Kracht ... ... . Leven van weinig geld is lastig en kan een hoop stress opleveren. Het roept ook vragen op. Hoe hou je overzicht in je financiën? Energie die je kan gebruiken voor je eigen lichamelijke en geestelijke herstel. Of energie gewoon omdat het fijn voelt. Waar je niet denkt, maar voelt. Waar je je rugzak even neerzet. Een healing helpt blokkades weg te halen zodat jij je weer vrij voelt. Ik geef je gra ... op eigen kracht - Engelse vertaling - bab.la Nederlands ... ... . Een healing helpt blokkades weg te halen zodat jij je weer vrij voelt. Ik geef je graag een zetje om het weer Op Eigen Kracht te kunnen. Bureau Op Eigen Kracht is expert op het gebied van omgaan met agressie. Wij zijn al ruim 25 jaar actief in Nederland. Zeggen dat omgaan met agressie onze tweede natuur is, is dus niet overdreven. Van het adviseren van bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen, het trainen van opsporingsambtenaren tot 'train de trainer' trajecten. Enige tijd geleden geleden zijn ook onze Tsjechische collega's begonnen met het delen van verhalen op vrijdag. Vorige week hebben ze een verhaal voor ons vertaald en toegestuurd, dat ik graa...

INFORMATIE

AUTEUR
Lian Verkerk
DIMENSIE
9,53 MB
BESTANDSNAAM
Op eigen kracht.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek wordt acceptatie maar ook persoonlijke ontwikkeling besproken. Vaak richten we ons op het ontwikkelen van onszelf zoals onze persoonlijkheid, talenten, valkuilen en competenties. De lat wordt steeds hoger gelegd. Dat is niet per se iets slechts, want zo blijf je groeien en in ontwikkeling. Maar we moeten niet vergeten dat acceptatie even belangrijk is als ontwikkeling. Misschien wel belangrijker. Want als we steeds meer en beter willen, dan houdt die zoektocht nooit op, want het kan altijd beter, hoger en meer. Als we vanuit deze vorm van denken en handelen werken dan zullen we nooit echt volledig geluk bereiken, omdat we altijd bezig zullen zijn met het vinden naar meer. Daarom is het belangrijk om een balans te vinden tussen het accepteren en het ontwikkelen. Een balans te vinden tussen beide begrippen die allebei cruciaal zijn in ons geluk en het leven.

Wil je het boek lezen?Op eigen kracht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lian Verkerk. Lezen Op eigen kracht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN