Stiekem kan hier alles

Stiekem kan hier alles - Eefje Blankevoort | Fthsonline.com

...de bekende leuzen tegen het Westen. Maar in hetzelfde land feestte ze mee met Iraanse jonger… In Stiekem kan hier alles schrijft Eefje Blankevoort openhartig over een samenleving waarin iedereen meesterlijk tussen de regels door leeft, maar waarin men op onverwachte momenten hevig verstrikt ... Stiekem kan hier alles - Eefje Blankevoort - 9789057594984 ... ... . Kortom, het openbare leven in Iran is een bal masqué - alleen bij vertrouwelingen geeft men zich bloot. 'Stiekem kan hier alles, Iran' door Eefje Blankevoort - Onze prijs: €21,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Stiekem kan hier alles (Iran) Eefje Blankevoort. Voor haar onderzoek naar propagandakunst vertrekt de vierentwintigjarige Eefje Blankevoort naar Iran. Aanvankelijk ontmoet ze er fulminerende geestelijken en strijders die bereid blijken de islam met hun leven te verdedigen en hoort ze de bek ... Stiekem kan hier alles door Eefje Blankevoort (paperback ... ... . Stiekem kan hier alles (Iran) Eefje Blankevoort. Voor haar onderzoek naar propagandakunst vertrekt de vierentwintigjarige Eefje Blankevoort naar Iran. Aanvankelijk ontmoet ze er fulminerende geestelijken en strijders die bereid blijken de islam met hun leven te verdedigen en hoort ze de bekende leuzen tegen het Westen. Maar in hetzelfde land ... Stiekem kan hier alles. Voor haar onderzoek naar propagandakunst vertrekt de vierentwintigjarige Eefje Blankevoort naar Iran. Aanvankelijk ontmoet ze er fulminerende geestelijken en strijders die bereid blijken de islam met hun leven te verdedigen en hoort ze de bekende leuzen tegen het Westen. Maar in hetzelfde land feest ze mee met Iraanse jongeren, ziet ze dat bij massademonstraties tegen ... 29-okt-2013 - Deze pin is ontdekt door Karen Rosier. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Stiekem kan hier alles stond in 2008 op de shortlist van zowel de Bob den Uyl Prijs als ook van de M. J. Brusseprijs 2008. Quotes 'Scherpe en geestige observaties uit en over het hedendaagse Iran.' Republiek der Letteren, Vrij Nederland 'Uitstekende non-fictie. Het prikkelt de nieuwsgierigheid.' Boek 'Scherpe en geestige observaties uit en over Iran.' F. Springer in Vrij Nederland. Tussen 2002 en 2006 verbleef Eefje met grote regelmaat in Iran, waar zij studeerde, een archief samenstelde voor het Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis en werkte aan haar boek "Stiekem kan hier alles" dat najaar 2007 werd gepubliceerd bij uitgeverij Podium. Stiekem ...

INFORMATIE

AUTEUR
Eefje Blankevoort
DIMENSIE
9,45 MB
BESTANDSNAAM
Stiekem kan hier alles.pdf

OMSCHRIJVING

In 2002 vertrok Eefje Blankevoort voor het eerst naar het toen nog nauwelijks toegankelijke Iran, voor haar onderzoek naar propagandakunst. Aanvankelijk ontmoette ze er fulminerende geestelijken en hoorde ze de bekende leuzen tegen het Westen. Maar in hetzelfde land feestte ze mee met Iraanse jongeren en geneerde ze zich toen op de mobieltjes van haar nieuwe vrienden porno verscheen.Inmiddels lijkt Iran - in ieder geval voor de buitenwereld - flink veranderd. Daarom is het tijd voor een nieuwe uitgave van Blankevoorts debuut uit 2007. Speciaal voor deze editie reisde ze terug naar Iran en ging op bezoek bij oude bekenden. Haar reis resulteerde in het nieuwe deel 'Een bitterzoet weerzien'.Eefje Blankevoort (1978) werd met Stiekem kan hier alles genomineerd voor zowel de Bob den Uyl Prijs als de M.J. Brusseprijs 2008. Ze is een van de oprichters van het journalistieke bureau Prospektor.

Wil je het boek lezen?Stiekem kan hier alles in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eefje Blankevoort. Lezen Stiekem kan hier alles Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN