Was het maar maandag!

Was het maar maandag! - Brigitte Durruty | Fthsonline.com

... maar maandag! | ISBN 9789025905590 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Was het maar maandag! | Boeken ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'Was het maar maandag' van Brigitte Durruty helpt je om meer voldoening in je werk te ervaren. Werkstress - hoe onplezierig ook - is een waardevol signaal dat er iets niet in orde is. Dat signaal stimuleert je tot een belangrijke v Was het maar maandag, stress begrijpen om gelukkig te zijn op je werk - Brigitte Durruty. juni 2017. Recensent: Guido Rijnja Dit boek is vooral interessant voor mensen die geïntere ... Beetje vakantie? Was het maar maandag! - Fietsmand kopen ... . juni 2017. Recensent: Guido Rijnja Dit boek is vooral interessant voor mensen die geïnteresseerd zijn in het werken met waarden. Anders dan de titel doet vermoeden gaat het niet om het zoveelste zelfhulpboek om persoonlijke spanningen op te vangen. 'Was het maar maandag' van Brigitte Durruty helpt je om meer voldoening in je werk te ervaren. Werkstress - hoe onplezierig ook - is een waardevol signaal dat er iets niet in orde is. Dat signaal stimuleert je tot een belangrijke verandering: vanuit dit gevoel bereik je uiteindelijk meer balans, creativiteit en effectiviteit in je […] "Maandagmiddag klokslag 13.00 uur, het nieuwe intro van Apie: check. En dat in vakantietijd, wat een plichtsbetrachting, daar kunnen labbekakjes (...) een puntje aan zuigen. En wat een fraaie samenvatting wederom van de hoogtepunten van de afgelopen week. Hè, was het maar vast weer maandag 13.00 uur." Dat zei onze trouwe reageerster en zelve ook… Nederlandse experts kunnen maandag naar het rampgebied van het neergestorte vliegtuig in Oekraïne. Ook zal Nederland de leiding krijgen over het internationale onderzoek. Het was écht een maandag en dat klinkt negatief, maar het was juist echt een heerlijke, productieve maandag. Ik was lekker aan het bloggen, dingen aan het doen voor het e-book en ik heb zélfs even in m'n mailbox gezeten (haha, erg dit). Work work work Ik begon m'n dag met een enorme schoonmaaksessie. Jan en ik hebben de afspraak dat een ... Verdriet in het verpleeghuis: 'Moeder overleefde corona, maar de eenzaamheid niet' De uitvaartdienst voor de 92-jarige moeder van Jeminka van Rieck was afgelopen maandag. 'Was het maar maandag' van Brigitte Durruty helpt je om meer voldoening in je werk te ervaren. Werkstress - hoe onplezierig ook - is een waardevol signaal dat er iets niet in orde is. Dat signaal stimuleert je tot een belangrijke verandering: vanuit dit gevoel bereik je uiteindelijk meer balans, creativiteit en effectiviteit in je werk. Maar iedereen wilt eten en die money brengt problemen In het leven maak je keuzes, shit [Chorus] Zie me hosselen van maandag tot maandag (Ohh-oh) 'k Heb geen tijd voor gezeik, mattie, laat het ......

INFORMATIE

AUTEUR
Brigitte Durruty
DIMENSIE
12,62 MB
BESTANDSNAAM
Was het maar maandag!.pdf

OMSCHRIJVING

'Was het maar maandag' van Brigitte Durruty helpt je om meer voldoening in je werk te ervaren. Werkstress - hoe onplezierig ook - is een waardevol signaal dat er iets niet in orde is. Dat signaal stimuleert je tot een belangrijke verandering: vanuit dit gevoel bereik je uiteindelijk meer balans, creativiteit en effectiviteit in je werk. De weg naar die verbetering ligt volgens Brigitte Durruty in onszelf, in ons brein. In 'Was het maar maandag' leert Durruty je om het 'intelligentste' deel van jouw brein aan te boren. Om de hectische periodes te verlichten en ingewikkelde situaties de baas te zijn.

Wil je het boek lezen?Was het maar maandag! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brigitte Durruty. Lezen Was het maar maandag! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN