Adam en Evert

Adam en Evert - Ruard Ganzevoort | Fthsonline.com

...k en homoseksualiteit, dr. Ruard Ganzevoort, Erik Olsman en Mark van der Laan; uitg ... Adam en Evert. Per Boek Wijzer ... . Ten Have, Kampen, 2010; ISBN 978 90 259 6040 7; 169 blz.; € 16,90. Bekijk de profielen van mensen met de naam Evert Adam. Word lid van Facebook om in contact te komen met Evert Adam en anderen die je mogelijk kent.... Net als de evolutietheorie ligt homoseksualiteit zeer gevoelig in de christelijke wereld. Maar ook daar lopen (jonge) vrouwen en mannen rond met homoseksuele gevoelens, die ze een plek moeten geven. Makkelijk is dat niet. Vaak vinden zijzelf, hun famili In Adam en Evert staan de ... Boogsy e-book prijsvergelijker - Adam en Evert - ePUB of iBook ... . Makkelijk is dat niet. Vaak vinden zijzelf, hun famili In Adam en Evert staan de verhalen van christelijke jongeren en hun omgeving centraal. Hoe proberen jonge mensen hun geloof en homoseksualiteit met elkaar te verenigen? Sommigen slagen erin beide met elkaar te verzoenen, anderen leiden een dubbelleven, weer anderen kiezen voor een celibatair leven of verlaten juist de kerk. Het e-book Adam en Evert, geschreven door Ruard Ganzevoort, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Net als de evolutietheorie ligt homoseksualiteit zeer gevoelig in de christelijke wereld. Maar ook daar lopen (jonge) vrouwen en mannen rond met homoseksuele gevoelens, die ze een plek moeten geven. Makkelijk is dat niet. Vaak vinden zijzelf, hun familie, vrienden en predikanten homoseksueel gedrag in strijd met de Bijbel. In Adam en Evert staan de verhalen van christelijke jongeren en hun ... Adam en Evert | ISBN 9789025960407 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Adam en Evert. Net als de evolutietheorie ligt homoseksualiteit zeer gevoelig in de christelijke wereld. Maar ook daar lopen (jonge) vrouwen en mannen rond met homoseksuele gevoelens, die ze een plek moeten geven. Makkelijk is dat niet. Vaak vinden zijzel...

INFORMATIE

AUTEUR
Ruard Ganzevoort
DIMENSIE
6,2 MB
BESTANDSNAAM
Adam en Evert.pdf

OMSCHRIJVING

Net als de evolutietheorie ligt homoseksualiteit zeer gevoelig in de christelijke wereld. Maar ook daar lopen (jonge) vrouwen en mannen rond met homoseksuele gevoelens, die ze een plek moeten geven. Makkelijk is dat niet. Vaak vinden zijzelf, hun familie, vrienden en predikanten homoseksueel gedrag in strijd met de Bijbel. In Adam en Evert staan de verhalen van christelijke jongeren en hun omgeving centraal. Hoe proberen jonge mensen hun geloof en homoseksualiteit met elkaar te verenigen? Sommigen slagen erin beide met elkaar te verzoenen, anderen leiden een dubbelleven, weer anderen kiezen voor een celibatair leven of verlaten juist de kerk. De auteurs geven aan hoe de omgeving deze jongeren het beste kan steunen in hun zoektocht. Ruard Ganzevoort is hoogleraar praktische theologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en Hogeschool Windesheim. Hij schreef onder meer ?Breuken en bronnen: Omgaan met crisis, trauma en spiritualiteit? (2009). Erik Olsman en Mark van der Laan studeerden af aan de VU op een onderzoek naar seksuele identiteitsvorming van reformatorische en evangelische jongeren. Beiden zijn geestelijk verzorger.

Wil je het boek lezen?Adam en Evert in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ruard Ganzevoort. Lezen Adam en Evert Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN