De dominee leert vloeken

De dominee leert vloeken - Rikko Voorberg | Fthsonline.com

...nnenkort verschijnt zijn eerste boek, getiteld: De dominee leert vloeken, een gepassioneerde oproep tot daadkrachtige acties ... De dominee leert vloeken (e-Book) - Rikko Voorberg ... ... . … In De dominee leert vloeken houdt hij een pleidooi voor woede als middel tegen cynisme, voor opnieuw leren vloeken en voor creatieve, constructieve actie. Als woede volwassen wordt kan die de wereld weer veranderen. Schrijf een recensie. Email * Wachtwoord * Account aanmaken. Velden met een * zijn verplicht. In De dominee leert vloeken houdt hij een pleidooi voor woede als middel tegen cynisme, v ... De dominee leert vloeken (e-Book) - Rikko Voorberg ... ... . Velden met een * zijn verplicht. In De dominee leert vloeken houdt hij een pleidooi voor woede als middel tegen cynisme, voor opnieuw leren vloeken en voor creatieve, constructieve actie. Als woede volwassen wordt kan die de wereld weer veranderen. De dominee leert vloeken | ISBN 9789029505857 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De dominee leert vloeken. Rikko Voorberg, een keurige gereformeerde domineeszoon, ontwikkelde zich tot een dwarse, graag gehoorde stem in het maatschappelijk debat. Volgens hem moet het anders en kán het anders in onze wereld. Hij bracht Pasen door in vluchtelingenhel Idomeni, heette zedendelinquent Benno L. via een Facebookpagina welkom in zijn straat en zette bekladde huizen van ... De Griekse regering ging niet op het aanbod in. Bibliografie. De manipulator: Oerlessen in winnen en verliezen, met Martijn Horsman, uitg. Ark Media, 2014, ISBN 9789033800603. De dominee leert vloeken: Over woede, onmacht en daadkracht, uitg. Arbeiderspers, 2016, ISBN 9789029505864. Lazarus staat op, uitg. De dominee leert vloeken Over woede, onmacht en daadkracht Rikko Voorberg. Rikko Voorberg, een keurige gereformeerde domineeszoon, ontwikkelde zich tot een dwarse, graag gehoorde stem in het maatschappelijk debat: : een nieuwe beeldenstormer. Volgens hem moet het anders en kán het anders in onze wereld. Hij vloekte en kwam in actie. Zo organiseerde hij de Facebookactie 'Benno L. welkom in mijn straat' en ging hij naar Lesbos om bootvluchtelingen te helpen. Hij beschrijft het allemaal in 'De dominee leert vloeken' en deze autobiografische episodes maken het boek zeer aantrekkelijk. Rikko Voorberg heeft het boek De dominee leert vloeken, Over woede, onmacht en daadkracht geschreven. Als dominee heb ik leren vloeken. Een goede vloek veroordeelt het onrecht en het kwaad. De dominee leert vloeken direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. De dominee leert vloeken leest eigenlijk als een verzameling dagboekaantekeningen: persoonlijke anekdotes, korte reflecties, korte citaten, psychologische bespiegelingen en mini-college...

INFORMATIE

AUTEUR
Rikko Voorberg
DIMENSIE
12,89 MB
BESTANDSNAAM
De dominee leert vloeken.pdf

OMSCHRIJVING

Rikko Voorberg, een keurige gereformeerde domineeszoon, ontwikkelde zich tot een dwarse, graag gehoorde stem in het maatschappelijk debat: : een nieuwe beeldenstormer. Volgens hem moet het anders en kán het anders in onze wereld. Hij bracht Pasen door in vluchtelingenhel Idomeni, heette zedendelinquent Benno L. via een Facebookpagina welkom in zijn straat en zette bekladde huizen van vluchtelingen vol bloemen. In De dominee leert vloeken houdt hij een pleidooi voor woede als middel tegen cynisme, voor opnieuw leren vloeken en voor creatieve, constructieve actie. Als woede volwassen wordt kan die de wereld weer veranderen.

Wil je het boek lezen?De dominee leert vloeken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rikko Voorberg. Lezen De dominee leert vloeken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN