De tweede levenshelft

De tweede levenshelft - Adriaan Hoogendijk | Fthsonline.com

...venshelft. Deel 4: Adriaan Hoogendijk aan het woord Over speelsheid, vitaliteit en de innerlijke magiër ... De tweede levenshelft (E-book) - Frankwatching Boeken ... . Dit artikel is ook echt de moeite waard voor iedereen onder de veertig, die zich in het spitsuur van het leven bevindt met het opbouwen van werk, gezin, ... Nog lang en gelukkig: sprookjes en de tweede levenshelft. Allan B. Chinen. Bohn Stafleu Van Loghum, 1996 - 183 pagina's. 0 Recensies. Teksten met psychologische interpretaties van vijftien sprookjes uit verschillende culturen, waarin de ouderdom en de daarbij horende geestelijke rijpheid centraal staan. De tweede levenshelft Adriaan Hoogendijk een werkboek voor veertig en verder. ... Zo staat niets je me ... Nog lang en gelukkig | mijn-bsl ... . De tweede levenshelft Adriaan Hoogendijk een werkboek voor veertig en verder. ... Zo staat niets je meer in de weg om het beste te halen uit je tweede levenshelft en voluit te leven. € 20,99 Paperback / softback Op voorraad. Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webwinkel Boekenwereld.com Direct Bestellen. Lees hier het eerste hoofdstuk ... Weggeefactie: De Tweede Levenshelft. di 03 sep 2013. Doorgaan op de oude voet kan vanaf je veertigste niet meer. Er moet ruimte komen voor nieuwe inspiratie, creativiteit en vitaliteit. De tweede levenshelft bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. De tweede levenshelft. een werkboek voor veertig en verder. Adriaan Hoogendijk. Prijs: € 24,50 (onder voorbehoud): Beschikbaarheid:: Niet meer in voorraad: Bindwijze:...

INFORMATIE

AUTEUR
Adriaan Hoogendijk
DIMENSIE
6,4 MB
BESTANDSNAAM
De tweede levenshelft.pdf

OMSCHRIJVING

De tweede levenshelft 2e druk is een boek van Adriaan Hoogendijk uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047007166 Het veertigersdilemma begint waar het dertigers - dilemma eindigt. Vanaf 40 jaar is het leven een kwestie van erop of eronder. Als je wilt voorkomen dat je gaat verzuren in cynisme, moet je nieuwe innerlijke vrijheid en ruimte gaan verwerven voor je diepere talenten. Door oude innerlijke hindernissen, desastreuze overtuigingen en overlevingsstrategie n los telaten of te transformeren naar een bestaan met nieuwe levenswijsheid. Alle gevoelslagen die je in je kindertijd hebt opgebouwd, kom je na je 40ste onvermijdelijk weer tegen. Steeds lastiger wordt het om ze te negeren. Steeds leuker wordt het om ze toe te laten en het boeiende project aan te gaan van nieuwe levenskunst. Innerlijke hindernissen blijken niet vervelend, maar juist de aanjagers van nieuwe levenswijsheid te zijn. Adriaan Hoogendijk begeleidt je bij dit proces. Met metaforen biedt hij je inzichten en uitzichten om de kwaliteit te verbeteren van leven en werk, van relaties en loopbaan. Om uiteindelijk een heel leuke, oude wijze man of vrouw te kunnen worden.

Wil je het boek lezen?De tweede levenshelft in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Adriaan Hoogendijk. Lezen De tweede levenshelft Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN