Grote letter bibliotheek 2473 - Nooit meer als vroeger

Grote letter bibliotheek 2473 - Nooit meer als vroeger - Hetty Luiten | Fthsonline.com

... levensverhaal te gaan schrijven. Hoe ze verliefd werd op de Portugese Vitor, hoe ze met hem trouwde, in Portugal ging wonen en hoe ze een tweeling met hem kreeg ... Topondernemers 4 - Denken als Donald Trump Download PDF ePUB ... . Steeds meer herinneringen komen boven. Het was niet gemakkelijk: andere taal, andere cultuur. Toch was ze gelukkig en kon ze genieten. Maar niet alle herinneringen zijn mooi. Er was ook ... als het verleden spreekt, werk. Taal Nederlands Vers. datum 03/09/2012 NSTC 500493285 Grote letter bibliotheek Ook beschikbaar als Gedrukt boek Gesproken boek Meer informatie Uitgever Grote Letter Bibliotheek, Baa ... 9789036426176 | IJskoud Grote Letter Bibliotheek | Ruim ... ... . datum 03/09/2012 NSTC 500493285 Grote letter bibliotheek Ook beschikbaar als Gedrukt boek Gesproken boek Meer informatie Uitgever Grote Letter Bibliotheek, Baambrugge Verschenen 1998 ISBN 9036401275 Kenmerken 174 pagina's, 23 cm ... Vroeger gaat nooit voorbij : Marga Minco balt haar oeuvre samen in Nagelaten dagen. Nooit meer als vroeger (Grote letter bibliotheek, Band 2473) | Luiten, Hetty | ISBN: 9789036424738 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Ik kom er bijna nooit meer. Stevo Akkerman ging weer eens naar de bieb. "Ik wist meteen weer waarom ik hier nooit meer kwam, maar ook waarom ik hier vroeger niet weg te slaan was." Janieta en Rieks hebben een gelukkig gezin met vier kinderen: Ankie van 14, Esther van 11, Janneke van 10 en Joris van 4. Toch mist Janieta wat. Ze zou heel graag een paar uur per week willen werken om wat anders om handen te hebben. Rieks is hierop tegen, maar Janieta zet door. Ze is erg blij als ze op een broodafdeling van een warenhuis aan de slag kan en doet haar werk goed. Waarom gaat u (bijna) niet naar de bibliotheek? Anders, namelijk… - Als kind wel, later nooit meer. Ik schaf zelf boeken aan. Houd van een mooie volle boekenkast. - Belangrijke dingen volg ik via de computer en de TV. - ben te slecht ter been - ben wel een 50 jaar lid geweest en het is nu te ver weg voor me ik lees minder dan vroeger Nooit eerder behaalde een roman van Allende in de eerste week na verschijning deze positie. Reeds voor verschijning was de tweede druk al in gang gezet. Meer>> ... De Standaard der Letteren Meer>> ... Vroeger was alles beter!---María Dueñas Het geluk van een wijngaard---Jorge Galán...

INFORMATIE

AUTEUR
Hetty Luiten
DIMENSIE
3,9 MB
BESTANDSNAAM
Grote letter bibliotheek 2473 - Nooit meer als vroeger.pdf

OMSCHRIJVING

Gerecenseerd door NBD Biblion, augustus 2007: 'Vlot verteld verhaal over een generatie van drie sterke vrouwen, waarin de menselijke verhoudingen goed zijn weergegeven. Hedendaagse familieroman, die veel vrouwelijke lezers van alle leeftijden zal aanspreken.'Over het boek: Gonda Randel (40) is een alleenstaande moeder en eigenares van een winkel in hobbyartikelen. Na een ernstige ziekte, waaraan ze bijna overleden was, kost het haar grote moeite haar leven zowel geestelijk als lichamelijk weer op te pakken. Ze krijgt die kans ook niet echt, omdat haar ouders alles voor haar willen regelen. Het is natuurlijk mooi dat zij de winkel voor haar open houden - het is immers haar enige bron van inkomsten - maar dat ze ook haar privéleven en dat van Gonda's dochter Julline (18) willen inrichten, dat gaat Gonda te ver. Op een dag barst de bom dan ook. Met behulp van buren, vrienden en een maatschappelijk werkster lukt het Gonda uiteindelijk toch alles weer enigszins op de rails te krijgen. Ook de band met haar dochter lijkt weer als vanouds. Tot Julline een e-mail ontvangt, die haar zo kwaad en verward maakt, dat ze niet eens in staat is het aan haar moeder te vertellen.Vijftien jaar geleden schreef Hetty Luiten haar eerste column. Er volgden er nog honderden. Voorzichtig begon ze aan verhalen voor de jeugd, kinderverhalen en verhalen voor volwassenen. Veel daarvan werd gepubliceerd in kranten en tijdschriften. Sinds vier jaar schrijft Hetty Luiten (1950), moeder van twee volwassen zoons, ook familieromans. En met succes. Voor elke roman kreeg ze een goede, positieve beoordeling van de Nederlandse Bibliotheekdienst en haar vaste lezerskring groeit gestaag. In haar boeken laat ze zien, dat ze de kunst beheerst om gebeurtenissen in een gewoon gezin spannend en vlot te beschrijven, met oog voor allerlei groot en klein leed en grappige dingen die zich dagelijks voor kunnen doen. 'Nooit meer als vroeger' is weer zo'n heerlijk vlotte roman om in een adem uit te lezen met herkenbare hoofdpersonen en een bijzonder, goed verteld verhaal.

Wil je het boek lezen?Grote letter bibliotheek 2473 - Nooit meer als vroeger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hetty Luiten. Lezen Grote letter bibliotheek 2473 - Nooit meer als vroeger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN