Ik ga even zaad halen

Ik ga even zaad halen - Suzanne Geysendorpher | Fthsonline.com

...Een donorspeeddate, voor sperma, je weet wel ... ik ga even zaad halen Archives - Vriendin.nl ... .' Ik Suzanne Geysendorpher Ik ga even zaad halen Gedrukt boek Autobiografisch relaas van een lesbische vrouw die op zoek gaat naar een zaaddonor ter vervulling van haar kinderwens. Ik ga even zaad halen - Suzanne Geysendorpher. Het openhartige verhaal van Suzanne die op zoek gaat naar een spermadonor. Geschreven in een stijl die je recht in je gezicht slaat. Zesendertig is ze, als ze zich realiseert ... Ik ga even zaad halen - Suzanne Geysendorpher ... ... . Zesendertig is ze, als ze zich realiseert dat haar eitjes beperkt houdbaar zijn. Ik wil het helemaal niet alleen doen, maar ik heb geen keus', schrijft ze in haar boek Ik ga even zaad halen, dat morgen wordt gepresenteerd. Onmogelijk weg Nu, vier jaar later, ... Op een witte ondergrond een grijs hart en in grote zwarte letters de titel: Ik ga even zaad halen. Het hart geeft aan dat het kindje van harte welkom is en met liefde wordt gezocht naar een donor. De cover valt zeker op. Trekt de aandacht in de winkel, want geen alledaagse titel. Ik ga even zaad halen is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Ik ga even zaad halen PDF te downloaden op onze website huisdierenopvang-zonnebeke.be Er zijn ook andere boeken van de auteur Ik ga even zaad halen Noté /5: Achetez Ik ga even zaad halen de Geysendorpher, Suzanne: ISBN: 9789492179562 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Bestel Ik ga even zaad halen Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies...

INFORMATIE

AUTEUR
Suzanne Geysendorpher
DIMENSIE
7,97 MB
BESTANDSNAAM
Ik ga even zaad halen.pdf

OMSCHRIJVING

'Zeg, kom jij ook voor de speeddate?''Sorry?'Naast mijn auto staat een kleine, stevige vrouw met kort rood haar.'Of je ook voor de speeddate komt!' Ze wijst naar de overkant. 'Daar. In dat gebouw daar! Een donorspeeddate, voor sperma, je weet wel.'Ik ga even zaad halen is het openhartige verhaal van Suzanne die op zoek gaat naar een spermadonor. Geschreven in een stijl die je recht in je gezicht slaat. Zesendertig is ze, als ze zich realiseert dat haar eitjes beperkt houdbaar zijn. Zesendertig, alleenstaand en lesbisch. Haar zoektocht naar donorzaad brengt bizarre, humoristische en ontroerende wendingen met zich mee. Het wordt er niet makkelijker op als er een nieuwe partner in haar leven komt.Met een scherpe en kritische blik bekijkt Suzanne de mogelijkheden, met daarbij één ding in het achterhoofd: wat is het allerbeste voor haar toekomstige kind?Uiteindelijk vindt ze een donor op een manier die ze zelf niet voor mogelijk had gehouden. Suzanne Geysendorpher (1975) groeide op in de Drechtsteden, maar woont nu in Utrecht. Ze werkt als zelfstandig consultant en is inmiddels trotse moeder van een zoon. Suzanne schreef haar boek, omdat ze zelf had gewild dat er een boek als dit bestaan had toen ze aan haar zoektocht begon.

Wil je het boek lezen?Ik ga even zaad halen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Suzanne Geysendorpher. Lezen Ik ga even zaad halen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN