Jij, ik en de zee

Jij, ik en de zee - Sandy Taylor | Fthsonline.com

...; het begin van een hechte vriendschap. Jij, ik en de zee (eBook) Hallo! Op zoek naar een Jij, ik en de zee-boek geschreven door auteur Sandy Taylor? Registreer u op onze website pianofortefestival ... Jij, ik en de zee - 9789043528726 - Hertog ... .nl en download gratis boeken! Jij, ik en de zee (ePUB) Bekijk alles. Jij, ik en de zee Sandy Taylor • Boek • paperback. Samenvatting . Met een mooie balans tussen humor en ernst vertelt de hartverwarmende roman 'Jij, ik en de zee' van Sandy Taylor het verhaal van twee hartsvriendinnen die samen opgroeien in de jaren '60 in Brighton, Engeland. Jij, ik en de zee direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Bestel Jij, ik en de zee van Sandy Taylor. Gratis verzending vanaf €19,9 ... Jij, ik en de zee | Hebban.nl ... . Jij, ik en de zee direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Bestel Jij, ik en de zee van Sandy Taylor. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Ik ben dol op de jaren zestig. Dus toen ik las dat deze roman zich afspeelt in 1963 - en bovendien in het altijd interessante Engeland - had hij meteen een streepje voor. En dat bleek niet misplaatst, want dit verhaal over Dottie en Mary, twee hartsvriendinnen, is zoals een verhaal hoort te zijn: boeiend, levendig, zorgend voor een lach en een traan, en in dit geval ook hartveroverend ... Met een mooie balans tussen humor en ernst verteld jij, ik en de zee het verhaal van de 17-jarige hartsvriendinnen Dottie en Mary, die al vanaf hun achtste alles delen: de hoogte- en dieptepunten van het schoolleven, familiedrama's, hun dromen. Terwijl ze de wereld verkennen en liefde en geluk najagen, maakt de eenvoudigheid van hun […] Jij, ik en de zee. 7 januari 2018 7 januari 2018 | rienleest. Oorspronkelijke titel: The Girls from See Saw Lane (2015) Uitgever: In Nederland uitgegeven bij Kok, 2017. Auteur: Sandy Taylor. Aantal pagina's: 368 . Inhoud: Het boek Jij, ik en de zee, geschreven door Sandy Taylor, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Met een mooie balans tussen humor en ernst vertelt de hartverwarmende roman 'Jij, ik en de zee' van Sandy Taylor het verhaal van twee hartsvriendinnen die samen opgroeien in de jaren '60 in Brighton, Engeland. Toen ze acht waren deelden Dottie en Mary een zakje snoep; het begin van een hechte vriendschap. Sindsdien hebben ze alles gedeeld: de hoogte- en dieptepunten van het schoolleven ......

INFORMATIE

AUTEUR
Sandy Taylor
DIMENSIE
10,77 MB
BESTANDSNAAM
Jij, ik en de zee.pdf

OMSCHRIJVING

Met een mooie balans tussen humor en ernst vertelt de hartverwarmende roman Jij, ik en de zee van Sandy Taylor het verhaal van twee hartsvriendinnen die samen opgroeien in de jaren '60 in Brighton, Engeland.Toen ze acht waren deelden Dottie en Mary een zakje snoep; het begin van een hechte vriendschap. Sindsdien hebben ze alles gedeeld: de hoogte- en dieptepunten van het schoolleven, familiedrama's, hun dromen en nu, nu ze zeventien zijn, werken ze samen bij Woolworths.Terwijl ze de wereld verkennen en liefde en geluk najagen, maakt de eenvoudigheid van hun kindertijd plaats voor een gecompliceerder leven. Ze genieten beiden van hun eerste liefdes, maar de pijn van een onbedoeld verraad zal hun vriendschap op de proef stellen op een manier die ze nooit hadden verwacht.

Wil je het boek lezen?Jij, ik en de zee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sandy Taylor. Lezen Jij, ik en de zee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN