Onderweg met mijn vader

Onderweg met mijn vader - William R. Mettendaf | Fthsonline.com

...ehoord dat iemand dacht dat het m'n opa was ... Onderweg met de Vader - 9789058111463 - De Fakkel ... . Ik vind het zelf jammer dat ik niet heel mijn leven met mijn vader kan zijn, ik heb al 20 jaar en er zullen er nog zoveel komen. Maak je niet druk, gepest zullen ze echt niet worden. Mijn vader zat in het verzet, wij woonden in Wageningen. ... Ma ging naar opoe Zaaijer, onderweg sprak petroleumboer Lauwerens haar aan en waarschuwde haar, omdat de vrijgelaten mannen van de razzia weer werden opgepakt, om loopgraven te graven. ... - Mijn moeder ging met ons op de fiet ... bol.com | Onderweg Met De Vader, Various | CD (album) | Muziek ... . ... - Mijn moeder ging met ons op de fiets naar " 't Bos" . trefwoorden: met Vader onderweg van der craats. beschrijving Ds. J.W. van der Craats (geb. 1934)) is gehuwd, vader van vijf kinderen, vier schoonkinderen, negen klein- en vijf achterkleinkinderen. Na een opleiding als verpleegkundige en maatschappelijk werker volgde hij een theologische opleiding. Mijn nieuws Digitale krant. ... Het gaat over een gezin met drie opgroeiende kinderen dat moet leven met een vader, ... Die is onderweg naar de sterren, ......

INFORMATIE

AUTEUR
William R. Mettendaf
DIMENSIE
5,83 MB
BESTANDSNAAM
Onderweg met mijn vader.pdf

OMSCHRIJVING

WAH is een gepensioneerde medisch laborant. Hij weet dat zijn dagen in onze wereld nog maar kort zullen zijn. Zijn jongste zoon besluit, na een lang verblijf in Nederland, om een sabbatical jaar op te nemen en deze tijd met zijn nog in Suriname wonende familie door te brengen. WAH vraagt zijn zoon om een gunst, “Zoon, wil je mijn levensverhaal optekenen?” Hij vraagt dit omdat hij zijn levensverhaal, via zijn jongste kind en zoon, met al zijn kinderen wil delen. Via anekdotes en korte verhalen vertelt hij aan zijn zoon hoe zijn leven was en wat hij vindt dat hij ervan terecht heeft gebracht.

Wil je het boek lezen?Onderweg met mijn vader in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur William R. Mettendaf. Lezen Onderweg met mijn vader Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN