Zielsverwanten

Zielsverwanten - Loes den Hollander | Fthsonline.com

...het verzorgingshuis waar Ageeth directeur is, ontmoeten ze elkaar ... Zielsverwanten & Karmische Partners | Uitleg en betekenis ... . Er gebeurt iets tussen hen, maar hun ongelijkwaardige posities tellen zwaar. Ze weten niet dat ze nauwlettend worden gevolgd door iemand die ... Suze. Ik ben Suze, geboren om 08.08 op 31.08.1989, te Breda. Ik ben een HSP'er, een nieuwetijdsmens, een lichtwerker, een Brabander, een aarde én watertype, een zacht meisje met pit, beeldend en praktisch tegelijk, iemand met een sterke boodschap, maar bovendien: een mens met allerlei perfecties en imperfecties: net als jij. Hoe meer je je bewust bent van het feit dat je een oude ziel be ... Liefde op zielsniveau: het openen van nieuwe dimensies ... ... . Hoe meer je je bewust bent van het feit dat je een oude ziel bent, hoe beter dat lukt. Maar veel mensen zijn simpelweg nog niet 'wakker' en hebben nog meerdere levens (incarnaties) nodig om door te stromen naar het volgende niveau in hun bewustzijn. I n 'Zielsverwanten', staat de liefde geheel centraal. Ieder wiens geest en hart geraakt zijn door zijn eerste boek 'Zorg voor de ziel', zal ook nu weer dezelfde empathie, warmte en wijsheid aantreffen als Thomas Moore zijn denkbeelden over het mysterie van liefde en relaties uiteenzet. Zielsverwanten. Veelzijdig dirigent met oog voor detail. Dirigent Bas Wiegers krijgt dit seizoen een wildcard als Zielsverwant van het Muziekgebouw. Recent is hij benoemd als eerste gastdirigent van het Oostenrijkse ensemble Klangforum Wien, waarmee hij toetrad tot de eredivisie van de allernieuwste muziek. Zielsverwanten (Hardcover). Een indringende liefdesroman - met nét iets extra's. Raj Rabban dacht dat hij gelukkig was. Dan ontmoet hij de... Zielsverwanten. Ik waag me aan een bijzonder gevoelig én actueel thema: zielsverwanten. Laat me vooropstellen dat ik absoluut niet de bedoeling heb iemand te overtuigen, want ondertussen is me wel heel duidelijk geworden, op basis van bestaande boeken en andere informatiebronnen en getuigenissen van mensen, dat iedereen vanuit eigen bron en ervaring tapt. Zielsverwanten hebben vaak dezelfde levensstijl, mindset en zienswijze. Van nature voel je je meer aangetrokken tot een zielsverwant. Het bewustzijn van beide moet wel voldoende ontwikkeld zijn om een wederzijdse herkenning te ervaren. Zielsverwanten komen snel en plotseling en op miraculeuze wijze in ons leven. Ze laten je fantaseren over hoe het zou zijn om met diegene oud te worden. En je weet het antwoord al omdat je dan de gelukkigste persoon op aarde zal zijn naast je partner, die de andere gelukkigste persoon op aarde zal zijn omdat jullie hetzelfde denken en hetzelfde willen....

INFORMATIE

AUTEUR
Loes den Hollander
DIMENSIE
8,21 MB
BESTANDSNAAM
Zielsverwanten.pdf

OMSCHRIJVING

John Koopmans is kok en eigenaar van een eetcafé. Ageeth Vos is directeur van een zorginstelling. Als John veroordeeld wordt tot een taakstraf die hij moet uitvoeren in het verzorgingshuis waar Ageeth directeur is, ontmoeten ze elkaar. Er gebeurt iets tussen hen, maar hun ongelijkwaardige posities tellen zwaar. Ze weten niet dat ze nauwlettend worden gevolgd door iemand die heel geïnteresseerd is in Ageeth. Iemand die bereid is alles op alles te zetten om haar te krijgen en nergens voor terugdeinst. En die steeds dichterbij komt.

Wil je het boek lezen?Zielsverwanten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Loes den Hollander. Lezen Zielsverwanten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN