De kaneelwinkels & sanatorium Clepsydra

De kaneelwinkels & sanatorium Clepsydra - Bruno Schulz | Fthsonline.com

...behoort tot het selecte groepje van schrijvers dat zich met een ... De Kaneelfabriek in Udenhout nieuwe uitgeverij voor de ... ... ... Ook de verteller zelf lijkt een tik van de molenwiek te hebben gekregen: de vertelling gaat alle kanten op - misschien niet toevallig dat er zoveel vogels in voorkomen - al speelt De kaneelwinkels zich in een beperkte ruimte af: een huis en wat straten in een provinciaal stadje, gemodelleerd naar de plaats waar Schulz vrijwel zijn hele leven heeft gewoond: Drohobycz, dat in het huidige ... We hebben geïdentificeerd 2 identieke of soortgelijke edti ... De kaneelwinkels & sanatorium Clepsydra - Bruno Schulz ... ... ... We hebben geïdentificeerd 2 identieke of soortgelijke edtions van het boek De kaneelwinkels & sanatorium Clepsydra - eBook (9402303588)! Als u geïnteresseerd bent in slechts één specifieke editie selecteert u degene die u geïnteresseerd bent in:. 100%: Bruno Schulz: De kaneelwinkels & sanatorium Clepsydra - eBook (9402303588) (ISBN: 9789402303582) in het Nederlands, Uitgever: J.M ... Kaneelwinkels. Kaneelwinkels is een boek van Schulz. Door ...

INFORMATIE

AUTEUR
Bruno Schulz
DIMENSIE
11,95 MB
BESTANDSNAAM
De kaneelwinkels & sanatorium Clepsydra.pdf

OMSCHRIJVING

De Poolse schrijver Bruno Schulz behoort tot het selecte groepje van schrijvers dat zich met een klein oeuvre een vaste plaats in de wereldliteratuur heeft verworven. Bijna al het werk van Schulz is in de Joodse ‘stetl’ van Drohobycz gesitueerd. De winkel van zijn ouders, de geheimzinnige straten van zijn jeugd, de mythische gestalte van zijn vader: Bruno Schulz wist ze al schrijvende uit te vergroten tot een volstrekt autonome droomwereld zoals we die inmiddels ook kennen uit Alles is verlicht van Jonathan Safran Foer. Schulz was zowel schrijver als beeldend kunstenaar. De werken De kaneelwinkels en Sanatorium Clepsydra staan samen bekend als Schulz’ ‘genealogische autobiografie’.

Wil je het boek lezen?De kaneelwinkels & sanatorium Clepsydra in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bruno Schulz. Lezen De kaneelwinkels & sanatorium Clepsydra Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN