Eeuw in versnelling

Eeuw in versnelling - Marian Rijk | Fthsonline.com

...n Marian rijk is een intrigerend familieverhaal over een dorpsfabriek die uitgroeit tot een wereldconcern, maar haar dorpse karakter nooit helemaal van zich af weet te schudden ... Eeuw in versnelling - Marian Rijk - 9789026340420 | Bruna.nl ... . Volledige beschrijving. Verkrijgbaar als Tweedehands. Vestiging. Conditie. Voorraad. Lees „Eeuw in versnelling Hoe de fiets voor een maatschappelijke revolutie in Nederland zorgde" door Marian Rijk verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. In 'Eeuw in versnelling' schetst Marian Rijk aan de hand van de geschiedenis van het familiebedrijf Gazelle hoe de fiets... Eeuw in versnelling (Dwarsligger) Home. Literaire ... Eeuw in versnelling eBook door Marian Rijk - 9789026340437 ... ... . In 'Eeuw in versnelling' schetst Marian Rijk aan de hand van de geschiedenis van het familiebedrijf Gazelle hoe de fiets... Eeuw in versnelling (Dwarsligger) Home. Literaire non-fictie. Eeuw in versnelling (Dwarsligger) Eeuw in versnelling (Dwarsligger) Hoe de fiets voor een maatschappelijke revolutie in Nederland zorgde. Auteur: Marian Rijk | Uitgever: Dwarsligger. Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis. Eeuw in versnelling | ISBN 9789026343940 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Eeuw in versnelling. In Eeuw in versnelling schetst Marian Rijk aan de hand van de geschiedenis van het familiebedrijf Gazelle hoe de fiets voor een maatschappelijke revolutie in Nederland zorgde. In 1892 begint Willem Kölling in Dieren een fietsenfabriek: Gazelle. Het familiebedrijf overleeft twee wereldoorlogen en een economische crisis en ontwikkelt zich tot een moderne onderneming. dwarsligger 524 Marian Rijk Eeuw in versnelling Een intrigerende geschiedenis over de opkomst van de fiets en een kleine dorpsfabriek die uitgroeit tot een wereldconcern In 1892 begint Willem Kölling in Dieren een fietsenfabriek: Gazelle. Het is een echt familiebedrijf, dat zich ontwikkelt tot een moderne onderneming. Maar er is ook tegenslag. Eeuw in versnellinguitgeverij: ambo|anthosisbn: 9789026340420in 'eeuw in versnelling' schetst marian rijk aan de hand van de geschiedenis van het familiebedrijf gazelle hoe de fiets voor een Eeuw in versnelling is een leuk boek om te lezen, een mooi verhaal en boeiend geschreven. Met een leerzaam kijkje in de geschiedeniskeuken van de negentiende en twintigste eeuw, de ontwikkeling van de maatschappij, de rol van fiets daarbij en het reilen en zeilen van een ondernemende familie. dwarsligger 524 Marian Rijk Eeuw in versnelling. Een intrigerende geschiedenis over de opko...

INFORMATIE

AUTEUR
Marian Rijk
DIMENSIE
11,78 MB
BESTANDSNAAM
Eeuw in versnelling.pdf

OMSCHRIJVING

In 'Eeuw in versnelling' schetst Marian Rijk aan de hand van de geschiedenis van het familiebedrijf Gazelle hoe de fiets voor een maatschappelijke revolutie in Nederland zorgde. In 1892 begint Willem Kölling in Dieren een fietsenfabriek: Gazelle. Het familiebedrijf overleeft twee wereldoorlogen en een economische crisis en ontwikkelt zich tot een moderne onderneming. Maar er is ook tegenslag. Door de toegenomen internationale concurrentie en een te gemoedelijke bedrijfscultuur wordt de familie in 1970 gedwongen haar geliefde fabriek te verkopen. 'Eeuw in versnelling' van Marian Rijk is een intrigerend familieverhaal over een dorpsfabriek die uitgroeit tot een wereldconcern, maar haar dorpse karakter nooit helemaal van zich af weet te schudden.

Wil je het boek lezen?Eeuw in versnelling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marian Rijk. Lezen Eeuw in versnelling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN