Pitch

Pitch - Alette den Exter | Fthsonline.com

.... Je verkoopt hierin je sterke punten. Het doel van je pitch is dat degene met wie je praat kan inschatten of hij jou zou kunnen vragen voor een opdracht ... 5 simpele tips om je pitch ijzersterk te maken - Frankwatching ... . We willen al deze hardwerkende toppers een moment van ontspanning gunnen. Als dank voor hun inzet krijgt elke zorgmedewerker een voucher om te golfen. En dan niet alleen medewerkers van ziekenhuizen, maar ook alle medewerkers in verpleeghuizen, verzorgingshuizen, huisartsenpraktijken, de thuiszorg en dergelijke. Op vertoon van deze voucher mag één persoon per team gratis meespelen. Vooraf te bestellen en ophalen bij Pitch tussen 17:00-20:00 uur. Prijs: € 11 ... Pitch - Wikipedia ... . Op vertoon van deze voucher mag één persoon per team gratis meespelen. Vooraf te bestellen en ophalen bij Pitch tussen 17:00-20:00 uur. Prijs: € 11,95 Wij bezorgen vanaf 1 juni niet meer bij u thuis. Binnen in ons restaurant en op ons overdekt terras is reserveren verplicht. Maximaal 30 personen met 1.5.m afstand. Overal geldt de 1.5m regel. Heeft u vragen, stel ze gerust....

INFORMATIE

AUTEUR
Alette den Exter
DIMENSIE
8,64 MB
BESTANDSNAAM
Pitch.pdf

OMSCHRIJVING

Met de perfecte pitch liggen opdrachten binnen handbereik! Het helpt je om jezelf in de schijnwerpers te zetten. Om een onuitwisbare indruk op opdrachtgevers te maken. Om concurrenten glansrijk achter je te laten. Zelfs als je weinig tijd of ruimte krijgt om je verhaal te vertellen, of als je mensen nog niet eerder hebt ontmoet.In dit boek laten pitchexperts Rick Willemsen en Alette den Exter zien hoe je jezelf slim ‘verkoopt’. Of het nu gaat om korte of lange presentaties, mondeling of op papier. Van elevator tot aanbesteding. PITCH! leidt je in vijf stappen naar een presentatie die op alle punten aan de pitchformule voldoet. Hoe trek je de aandacht van je publiek? Met welke woorden creëer je échte impact? Hoe maak je een pitch tot jouw verhaal? In dit boek vind je alle antwoorden.PITCH! is een boek vol do’s en don’ts en gouden tips. Met praktische voorbeelden en (soms hilarische) filmpjes. Een boek dat je helpt om écht onderscheidend te zijn, en zo je opdrachten veilig te stellen!

Wil je het boek lezen?Pitch in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alette den Exter. Lezen Pitch Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN