Wat christenen geloven

Wat christenen geloven - Jef de Schepper | Fthsonline.com

...kste in het christendom is het geloof in God en Jezus Christus ... Waarom ik als christen mijn kinderen niet heb laten ... ... . Het geloof dat God Jezus heeft gestuurd om de mensheid te redden. Het geloof dat Jezus de christenen naar God zal leiden. Christenen geloven dat God erg vergevensgezind is en Hij zal mensen vergeven als ze spijt hebben van hun slechte ... Volgens moslims komen mensen die in de ene God wonen (de H. Qur'aan noemt joden, christenen en sabeërs) ook in de hemel. Soera De Koe 62: "Voorzeker, de gelovigen, de joden, de chri ... Wat / Christendom | Docenten Geloven ... . Soera De Koe 62: "Voorzeker, de gelovigen, de joden, de christenen en de sabianen, wie onder hen ook in God en de laatste Dag geloven en goede daden verrichten, zullen hun beloning bij hun Heer ontvangen en er zal geen vrees over hen komen, noch zullen zij treuren." Zij geloven dat God bij de schepping man en vrouw als heteroseksueel heeft geschapen. ... Het heeft te maken met dat christenen verschillend denken over wat belangrijk is in de Bijbel.Sommigen leggen de nadruk meer op Gods liefde en anderen meer op zijn gezag. Hoe leef je als een christen? Wat geloven christenen? Wij zijn mensen, die het voorbeeld van Jezus Christus volgen en zijn woord gehoorzaam willen zijn. Wij willen ons leven in broederlijke liefde met elkaar delen, zoals de christenen in de tijd van het nieuwe Testament dat deden. Een geluid wat je tegenwoordig vaak hoort is dat al die geloven eigenlijk op hetzelfde neerkomen. Er zijn wel verschillen, maar dat gaat maar om details. Op hoofdlijnen is er veel overeenkomst. En daarom maakt het eigenlijk niet uit of je christen of moslim bent. Je gelooft toch in een God die alles gemaakt heeft. Koop Wat Christenen Geloven (POD) van Schepper, J. De met ISBN 9789401411974. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl...

INFORMATIE

AUTEUR
Jef de Schepper
DIMENSIE
6,22 MB
BESTANDSNAAM
Wat christenen geloven.pdf

OMSCHRIJVING

?Christenen hebben een dwars geloof. Ze geloven tegen de feiten in. Een man sterft een schandelijke dood aan een kruis, en zij geloven dat hij leeft, meer dan ooit. Mensen staan elkaar naar het leven, en zij geloven dat alle mensen broeders en zusters zijn, kinderen van één Vader en dat een mens zichzelf pas vindt als hij de ander voor laat gaan. Dit boek wil met dit geloof laten kennismaken. De auteurs doen dit vanuit hun eigen betrokkenheid bij het christelijk geloof. Zij trachten daarbij recht te doen aan de verschillen die er tussen christenen zijn, maar geven ook aan wat alle christenen gemeen hebben. Zij willen dat de lezer niet alleen de christelijke levensbeschouwing leert kennen, maar er ook begrip voor krijgt.Zij beperken zich niet tot uiterlijkheden, maar besteden vooral aandacht aan het levensgevoel, het denken en het handelen van christenen in hun dagelijks leven. Dit boek richt zich naar leraren, opvoeders en iedereen die dagelijks geconfronteerd wordt met vragen over het christelijk geloof en het niet altijd zo gemakkelijk vindt om daar op te antwoorden.

Wil je het boek lezen?Wat christenen geloven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jef de Schepper. Lezen Wat christenen geloven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN