Welk Een Waagstuk Is Een Brief

Welk Een Waagstuk Is Een Brief - Emily Dickinson | Fthsonline.com

...ximum. Voor de aanbetaling bij ... Waagstukken ... Heel veel leuke voorbeeld teksten voor op een kaartje ... ... . Charlotte Van den Broeck (author) Add to list. Waagstukken. Charlotte Van den Broeck (author) Genre: Verhalen, Waargebeurd ... Een leuke of geschikte kaart tekst vinden is soms best lastig. Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke, inspirerende, troostende en vooral gepaste tekst. Een kaartje met passende tekst is belangrijk. Het maakt jouw kaartje persoonlijk én helemaal af. Met een tekst op een kaart kun je met weinig ... Welk een waagstuk is een brief | De Volkskrant ... . Met een tekst op een kaart kun je met weinig woorden toch veel zeggen. Brief versturen. Verstuur de brief aangetekend en per gewone post. Bewaar zelf ook een kopie van uw brief. Wanneer u de brief aangetekend verstuurt, heeft u zekerheid van verzending (verzendbewijs) én van ontvangst (handtekening van ontvangst). Een aangetekende brief wordt pas overhandigd, nadat de geadresseerde voor ontvangst heeft getekend....

INFORMATIE

AUTEUR
Emily Dickinson
DIMENSIE
5,31 MB
BESTANDSNAAM
Welk Een Waagstuk Is Een Brief.pdf

OMSCHRIJVING

Emily Dickinson (1830-1886), Amerika’s grootste negentiende-eeuwse dichteres, schreef vanaf haar twaalfde tot kort voor haar overlijden brieven aan familie en vrienden. Aanvankelijk schreef ze in het makkelijk vloeiende proza van een jong meisje dat over ditjes en datjes kletst. Gaandeweg ontwikkelde zij in haar taal de unieke zeggingskracht, souplesse en humor waarmee zij op altijd weer nieuwe manieren iets wist te zeggen over God, de mens, de dood, de liefde en de natuur. Vooral rond God en de dood waagde Dickinson zich in diepten waar de meesten van ons nog altijd voor terugschrikken. Zij gebruikte haar brieven tevens om min of meer terloops haar gedichten te presenteren, iets wat zij nooit onomwonden zou doen in een publicatie. Op deze manier werden haar correspondenten de ontvangers van briljante fragmenten uit wat na haar overlijden een indrukwekkend poëtisch oeuvre bleek te zijn. Tot nog toe is haar correspondentie mondjesmaat vertaald. Bert Keizer, groot bewonderaar van Dickinsons brieven en poëzie, koos en vertaalde voor deze uitgave de mooiste brieven.

Wil je het boek lezen?Welk Een Waagstuk Is Een Brief in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emily Dickinson. Lezen Welk Een Waagstuk Is Een Brief Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN