Een appel per dag

Een appel per dag - Keda Black | Fthsonline.com

...ananen kan een flinke invloed hebben op je gezondheid, ... De voordelen van een appel per dag - Gezonder Leven ... ... Een overzichtsstudie van negen onderzoeken wees uit dat elke extra portie fruit per dag het risico op hartziektes verminderde met 7% . Een ander onderzoek toonde aan dat het eten van vruchten zoals druiven, appels en blauwe bessen in verband staat met een lager risico op diabetes 2 ( 22 ). Een appel per dag | Keda Black. 70 bijzondere recepten met appel. Zet op mijn lijst . De 70 recepten in "Een appel per ... Waarom het eten van een appel meer dan gezond is | Mens en ... ... . Zet op mijn lijst . De 70 recepten in "Een appel per dag" laten zien hoe fantastisch en veelzijdig het gebruik van de appel in de keuken kan zijn. Naast het bakken van appeltaarten is er nog zoveel meer te maken met een van onze populairste fruitsoorten, de appel. Deze zorgt voor een verzadigd gevoel en blokkeert de opname van cholesterol. Andere denken dat de grote hoeveelheid antioxidanten het geheim van de appel vormen. Het geheel is beter dan de som der delen, is een derde verklaring. Een appel per dag, of beter nog, twee. Arjmandi: "Dat is uitvoerbaar en mensen zijn dol op appels."...

INFORMATIE

AUTEUR
Keda Black
DIMENSIE
4,96 MB
BESTANDSNAAM
Een appel per dag.pdf

OMSCHRIJVING

De 70 recepten in 'Een appel per dag' laten zien hoe fantastisch en veelzijdig het gebruik van de appel in de keuken kan zijn. Naast het bakken van appeltaarten is er nog zoveel meer te maken met een van onze populairste fruitsoorten, de appel.Naast tal van zoete gerechten als appel-cranberrymuffins, geflambeerde appelcrèpes met calvados en sorbetijs van Granny Smith, geeft Een appel per dag goede, hartige recepturen met appel. Ciderkip met appel, kotelet met appels en rozemarijn uit de oven of bloedworst met appel.Bovendien geeft 'Een appel per dag' leuke historische achtergrondinformatie, conserveringsrecepten en is het praktisch ingedeeld op diverse appelrassen. En uiteraard mogen de zeer uiteenlopende, internationale, appeltaartrecepturen in dit boek niet ontbreken!

Wil je het boek lezen?Een appel per dag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Keda Black. Lezen Een appel per dag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN