Fluitend leidinggeven

Fluitend leidinggeven - Louis van Woerden | Fthsonline.com

... onderscheidende workshops voor leidinggevenden! Inhoud ... Bureau ISBN - Fluitend leidinggeven ... . Je wilt een flinke stap maken in jouw ontwikkeling. In deze masterclass komen alle vaardigheden en kennis aan bod die er voor zorgen dat jij het verschil kunt maken in jouw rol als leidinggevende. Fluitend leidinggeven - Louis van Woerden Categorie: Boeken > Boek Afbeelding van Fluitend leidinggeven - Louis van Woerden met EAN 9789047008545 bekijk meer afbeeldingen op wehkamp.nl → Beste koop: € 20,99 bij ... Fluitend leidingge ... Fluitend leidinggeven - Louis van Woerden - 9789047008545 ... ... .nl → Beste koop: € 20,99 bij ... Fluitend leidinggeven is een boek dat je meeneemt naar je werk, om direct toe te passen wat je thuis al had onderstreept! Download hier een fragment van Fluitend leidinggeven in PDF-bestand. Recente boeken. Fantoomgroei Hendrik Noten; De Verkennersmindset Julia Galef; De kleine Piketty 2 Martin Visser Fluitend leidinggeven is een boek dat je meeneemt naar je werk, om direct toe te passen wat je thuis al had onderstreept! Uitgeverij Atlas-Contact Verschijningsdatum 29-10-2015...

INFORMATIE

AUTEUR
Louis van Woerden
DIMENSIE
3,80 MB
BESTANDSNAAM
Fluitend leidinggeven.pdf

OMSCHRIJVING

Fluitend leidinggeven 1e druk is een boek van Louis van Woerden uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047008545 De directie eist van alles en medewerkers worden steeds mondiger. En jij? Jij zit er als manager tussenin. Ondanks je ambities en goede voornemens wordt jeagenda geregeerd door de waan van de dag. Van het motiveren en ontwikkelen van de mensen in je team komt bar weinig terecht. Soms vraag je je wel eens af:'Waarom wilde ik ook al weer manager worden?' Gelukkig kan het ook anders. Want succesvol leidinggeven is volgens Louis van Woerden eigenlijk verrassend eenvoudig. In dit boek heeft hij alles wat er over leiderschap is geschreven en waarvan hij vindt dat het jou kan helpen vertaald in concrete handvatten. Hij geeft je heel praktische adviezen om meer te bereiken en weer voldoening te halen uit je taak als leidinggevende. Want leidinggeven is ook gewoon werk, en je kunt er beter in worden. Fluitend leidinggeven is een boek dat je meeneemt naar je werk, om direct toe te passen wat je thuis al had onderstreept!

Wil je het boek lezen?Fluitend leidinggeven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Louis van Woerden. Lezen Fluitend leidinggeven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN