Menswaardig opvoeden

Menswaardig opvoeden - J. Meijs | Fthsonline.com

...onder druk staan gaan we er vandaag juist naar op zoek ... Menswaardig opvoeden. Per Boek Wijzer ... . Menswaardig opvoeden. Auteur: Meijs de uitdaging van onze tijd Niet alleen voor ouders en opvoeders, maar voor élke volwassene zijn deze lezingen waardevol. Zij geven inzicht in de manier waarop we zelf zijn opgevoed en in de wijze waarop we met elkaar omgaan. Opvoeden in de 21e eeuw 2e druk is een boek van J. Meijs uitgegeven bij Christofoor. ISBN 9789062387335 Veel mensen die naar een lezing v ... bol.com | Menswaardig opvoeden, J. Meijs | 9789062387663 ... ... . ISBN 9789062387335 Veel mensen die naar een lezing van Jeanne Meijs zijn geweest, of er n gemist hebben, vragen of ze haar lezingen kunnen nalezen. Menswaardig opvoeden (boek) Bekijk alles. Puberteit J. Meijs • Boek • paperback. Samenvatting . De puberteit is in elk mensenleven een periode van 'verbouwen'. In het begin van de puberteit worden kinderen lichamelijk volwassen, maar innerlijk begint nu pas de strijd om een zelfstandig bestaan. Menswaardig opvoeden : de uitdaging van onze tijd. [Jeanne Meijs] Home. WorldCat Home About WorldCat Help. Search. Search for Library Items Search for Lists Search for Contacts Search for a Library. Create lists, bibliographies and reviews: or Search WorldCat. Find items in ... Menswaardig opvoeden. Niet alleen voor ouders en opvoeders, maar voor élke volwassene zijn deze Lees meer. Opvoeden in de 21e eeuw. Veel mensen die naar een lezing van Jeanne Meijs zijn geweest, of er één Lees meer. Puberteit. De puberteit is in elk ... 2 Ontspannen opvoeden in 12 stappen Auteur: Christiane Kutik Als een kind geboren is voelen ouders, blijdschap en geluk, stress en uitputting. Kutik geeft twaalf eenvoudige handvatten om rust en kalmte in het gezinsleven te brengen en iedereen te laten genieten. Haar aanpak is gebaseerd op duidelijke rollen, regels, routine en respect. Vertalingen in context van "menswaardig" in Nederlands-Engels van Reverso Context: menswaardig bestaan Buy Menswaardig opvoeden: de uitdaging van onze tijd 01 by J. Meijs (ISBN: 9789062387663) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'menswaardig', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Menselijke waardigheid is de naam voor een kwaliteit die kenmerkend is voor menselijk leven. In het Handvest van de Verenigde Naties (1945) en Handvest van de grondrechten van de Europese Unie (2000) staat de menselijke waardigheid centraal, [bron?] maar de term wordt niet gedefinieerd....

INFORMATIE

AUTEUR
J. Meijs
DIMENSIE
7,22 MB
BESTANDSNAAM
Menswaardig opvoeden.pdf

OMSCHRIJVING

Niet alleen voor ouders en opvoeders, maar voor élke volwassene zijn deze lezingen waardevol. Zij geven inzicht in de manier waarop we zelf zijn opgevoed en in de wijze waarop we met elkaar omgaan. Van daaruit roept Jeanne Meijs eenieder op om tot vernieuwing te komen in het denken. Een vernieuwing die het mogelijk maakt, kinderen op te voeden overeenkomstig hun innerlijke, oorspronkelijke vraag. In dit boek zijn de volgende lezingen opgenomen: Materialistisch opvoeren of menswaardig opvoeden? - De puberteit en het materialisme - Dyslexie in de opvoeding - Kinderen opvoeden in verbondenheid - Puberteit én religie? - Opvoeden in deze eeuw - Vaderen en moederen.

Wil je het boek lezen?Menswaardig opvoeden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Meijs. Lezen Menswaardig opvoeden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN