Ontheemde Zielen Ontwaken

Ontheemde Zielen Ontwaken - Jan Wicherink | Fthsonline.com

...rtbeweegt naar een begrip van de kwantumevolutionaire sprong/transitie rond het jaar 2012 ... Jan Wicherink: Ontheemde Zielen Ontwaken ... . Ontheemde Zielen Ontwaken 3 "Ontheemde zielen ontwaken " ben ik tijdens het nalezen van het manuscript van 'Eindeloos bewustzijn' van Pim van Lommel op het Internet als 'infolandkaart', van oude kennis en nieuwe wetenschappen, tegengekomen. Vaak heb ik deze kaart daarbij opengeslagen om zelf ook informatie naast elkaar te zetten. Ontheemde Zielen Ontwaken. Een samengaan van wetenschap en spiritualiteit Pocket versie ... Ontheemde Zielen Ontwaken - Jan Wicherink - (ISBN ... ... . Ontheemde Zielen Ontwaken. Een samengaan van wetenschap en spiritualiteit Pocket versie nu €19,95. Een pocket boek versie van mijn boek is vanaf heden beschikbaar als extra service naar de lezers van mijn boek. Ontheemde Zielen Ontwaken. DE MAN VAN VITRUVIUS ..... 69. EN ER WAS LICHT ..... 72 Ontheemde Zielen Ontwaken. UNIVERSEEL EVENWICHT.....157. TIJDSCYCLI .....159 Dit boek brengt wetenschap en spiritualiteit weer samen nadat 300 jaar geleden de wegen zich scheiden. Steeds meer wetenschappers komen tot de ontdekking dat beide disciplines slechts verschillende kanten van dezelfde medaille zijn. We staan aan de vooravond van een grote paradigma verschuiving in de wetenschap, waarbij de immateriële subjectieve wereld van de geest niet langer afgescheiden ... 'Ontheemde Zielen Ontwaken, een samengaan van wetenschap en spiritualiteit' door Jan Wicherink - Onze prijs: €20,95 - Vandaag voor 17:00 uur besteld...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Wicherink
DIMENSIE
5,71 MB
BESTANDSNAAM
Ontheemde Zielen Ontwaken.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek brengt wetenschap en spiritualiteit weer samen nadat 300 jaar geleden de wegen zich scheiden. Steeds meer wetenschappers komen tot de ontdekking dat beide disciplines slechts verschillende kanten van dezelfde medaille zijn. We staan aan de vooravond van een grote paradigma verschuiving in de wetenschap, waarbij de immateriële subjectieve wereld van de geest niet langer afgescheiden gezien kan worden van de objectieve materiële werkelijkheid. Deze “omslag” in het menselijke bewustzijn werd al voorzien door de Ouden maar ook de Amerikaanse inheemsen, de Maya, Hopi en Azteken voorzagen dat deze transformatie zou plaatsvinden in onze tijd. Dit boek neemt u mee van de wijsheid van de Ouden naar de meest moderne wetenschappelijke inzichten en laat zien hoe beiden verenigbaar zijn.

Wil je het boek lezen?Ontheemde Zielen Ontwaken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Wicherink. Lezen Ontheemde Zielen Ontwaken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN