Tom Brandt 2 - Niemandsland

Tom Brandt 2 - Niemandsland - Frank van Zwol | Fthsonline.com

...dpool is en de satellietschotels van SvalSat in Spitsbergen aan een nadere inspectie moet onderwerpen, stuit hij ... Tom De Brandt | Facebook ... ... Niemandsland is het eerste deel van de Tom Brandt-serie van Frank van Zwol. Een avontuurlijke thriller van eigen bodem, voor alle fans van Lee Child en Tom Clancy. Oud-marinier en natuurfotograaf Tom Brandt werkt voor de MIVD en gebruikt zijn dekmantel als freelance fotograaf om, uitgerust met camera en telelens, ongestoord en onopvallend zijn werk te kunnen doen. Niemandsland (Paperback). 'Eco-thriller met een scheutje Bond.' - Brabants Dagblad, dat is wat de thrillers van ... Blog Zweden: Niemandsland - Frank van Zwol ... . Niemandsland (Paperback). 'Eco-thriller met een scheutje Bond.' - Brabants Dagblad, dat is wat de thrillers van Frank van Zwol kenmerkt. Tom Brandt,... Niemandsland is het eerste deel van de Tom Brandt-serie van Frank van Zwol. Een avontuurlijke thriller van eigen bodem, voor alle fans van Lee Child e... Niemandsland. 'Eco-thriller met een scheutje Bond.' - Brabants Dagblad, dat is wat de thrillers van Frank van Zwol kenmerkt. Tom Brandt, oud-marinier... Een niemandsland of neutrale zone is een ()gebied dat aan niemand toebehoort.In oorlogstijd wordt het gebied tussen de frontlinies van twee vijandelijke legers ook wel aangeduid als niemandsland. In het algemeen zou je een gebied waar nooit iemand komt Niemandsland kunnen noemen. Een 'niemandsland' is ook wel een gebied waar niets te bekennen is, en met dezelfde uitdrukking kan men naar een ... View the profiles of people named Tom Brandt. Join Facebook to connect with Tom Brandt and others you may know. Facebook gives people the power to share... Zoals zijn vorige thrillers Het Thule incident en Klem, is ook Niemandsland op waargebeurde feiten gebaseerd. Tom Brandt is een oud-marinier, werkt als fotograaf voor National Geographic en dit is voor hem de ideale dekmantel om als lid van de MIVD (Nederlandse militaire dienst) zonder enige verdachtmaking te kunnen functioneren. Tom Brandt, oud-marinier en fotograaf, werkt voor de...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank van Zwol
DIMENSIE
11,55 MB
BESTANDSNAAM
Tom Brandt 2 - Niemandsland.pdf

OMSCHRIJVING

Niemandsland is het eerste deel van de Tom Brandt-serie van Frank van Zwol. Een avontuurlijke thriller van eigen bodem, voor alle fans van Lee Child en Tom Clancy.Oud-marinier en natuurfotograaf Tom Brandt werkt voor de MIVD en gebruikt zijn dekmantel als freelance fotograaf om, uitgerust met camera en telelens, ongestoord en onopvallend zijn werk te kunnen doen. Als Tom onder het mom van een opdracht voor National Geographic op Spitsbergen is, stuit hij op een wrakstuk dat is vrijgekomen door een afsmeltende gletsjer. Het blijkt de gps-ontvanger van een Russische Toepolev die in 1996 op Spitsbergen is neergestort met 141 inzittenden, voornamelijk mijnwerkers. Onderzoek van de gps werpt een verrassend nieuw licht op de crash. Was het inderdaad een ongeluk, of was er meer aan de hand? Waarom werd de nabijgelegen plaats Pyramiden plotseling door de Russen verlaten? Wie had er belang bij het onheil van de arbeiders uit Rusland?Als Tom boven water probeert te krijgen wat er toen precies gebeurd is, wordt hij van allerlei kanten tegengewerkt – soms op zeer gewelddadige wijze. Spitsbergen – dat zich voorbereidt op een bezoek van de Russische president Poetin – blijkt een wespennest te zijn en Tom heeft geen idee wie hij nog kan vertrouwen. Maar Tom zou Tom niet zijn als hij zich niet vastbijt in de zaak en alles op alles zet om deze op te helderen, met alle internationale gevolgen van dien.

Wil je het boek lezen?Tom Brandt 2 - Niemandsland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank van Zwol. Lezen Tom Brandt 2 - Niemandsland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN