200 leuke dingen om te haken (geb)

200 leuke dingen om te haken (geb) - Victoria Lyle | Fthsonline.com

...en om te haken" van ehebbedingetjes op Pinterest ... BoekenVoordeel | 200 leuke dingen om te breien - Haken en ... ... . Bekijk meer ideeën over Haken, Breien en haken, Breien haken. 7-jan-2020 - Bekijk het bord "Dingen om te tekenen" van Ayde op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Tekenen, Dingen om te tekenen, Kunst ideeën tekenen. Bestel 200 Leuke dingen om te haken Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Handwerk omvat het geheel van borduren, breien, haken, quilten en sieraden maken. Bij handwerken maakt men veel gebruik van naal ... bol.com | Bloemen om te haken - stap voor stap, Tanya ... ... . Bij handwerken maakt men veel gebruik van naalden zoals breinaalden, haaknaalden of quiltnaalden; garen zoals breigaren, haakgaren of borduurgaren; en stoffen zoals katoenen stoffen of aida borduurstof. 200 leuke dingen om te haken boek van VICTORIA LYLE . Dit boek bevat een collectie van 200 leuke dingen om te haken, van bloemen en planten tot vissen, bijen en andere beestjes. Elke creatie kan gebruikt worden om kledingstukken en accessoires mee te versieren. 200 leuke dingen om te haken decoratieve bloemen, blaadjes, bijtjes, vlinders en meer! Victoria Lyle. Nederlands | Hardcover € 14,95 + 29 punten . Afhalen na 30 minuten. Ik haal af in. Tienen Specificaties. ISBN-nummer: 9789089989116 ... 200 Leuke dingen om te haken staat boordevol leuke, kleine projecten voor elk niveau. Naast een prachtige collectie natuurpatronen zoals gehaakte bloemen, vogels, insecten, blaadjes en zelfs zeedieren, vind je ook een grote verzameling verfijnde bloemblokken om mooie dekens, tassen en kussens mee te maken. 200 leuke dingen om te haken | ISBN 9789089989116 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Leuk (en vooral makkelijk) patroon om mee te beginnen als je nog nooit hebt gehaakt. Opbergtasjes Helaas, ook je telefoon en pennen zijn niet veilig voor het haak-avontuur. De etuitjes zijn leuk om te geven voor de verjaardag van je nichtje of buurmeisje. Victoria Lyle is een geweldige auteur. Download en lees het boek 200 leuke dingen om te haken op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt 200 leuke dingen om te haken in PDF, ePUB, MOBI. Dit boek bevat een collectie van 200 leuke dingen om te haken, van bloemen en planten tot vissen, bijen en andere beestjes....

INFORMATIE

AUTEUR
Victoria Lyle
DIMENSIE
11,69 MB
BESTANDSNAAM
200 leuke dingen om te haken (geb).pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek bevat een collectie van 200 leuke dingen om te haken, van bloemen en planten tot vissen, bijen en andere beestjes. Elke creatie kan gebruikt worden om kledingstukken en accessoires mee te versieren. Er is ook een collectie bloemblokken voor het maken van plaids of om naar eigen inzicht projecten mee te maken. Blader eerst door de vitrine van ontwerpen waarin alle 200 projecten in het klein te zien zijn. Kies vervolgens een favoriet en blader naar de juiste bladzijde voor het bijbehorende patroon. Achter in dit boek vind je een hoofdstuk met handige tips en haaktechnieken.Deze 200 projecten van toonaangevende haakontwerpers zijn snel te maken en je hebt er maar weinig garen voor nodig; perfect om kledingstukken of grote projecten mee te versieren, als cadeautje of om zelf te houden.

Wil je het boek lezen?200 leuke dingen om te haken (geb) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Victoria Lyle. Lezen 200 leuke dingen om te haken (geb) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN