Boulimie En Eetbuien Overwinnen In 10 Stappen

Boulimie En Eetbuien Overwinnen In 10 Stappen - J. Vanderlinden | Fthsonline.com

... een variant van de eetstoornis anorexia nervosa ... Wat te doen om een eetbui te kunnen overwinnen | Mens en ... ... . Ongeveer 30% van de mensen met anorexia, krijgt boulimia. Boulimia en anorexia kunnen elkaar ook afwisselen bij één en dezelfde persoon. Kenmerken van boulimia. Kenmerken van boulimia zijn: vasten uit intense angst om dik te worden ; regelmatige eetbuien Boulimie en eetbuien overwinnen in 10 stappen - johan vanderlinden steeds meer vrouwen en mannen kampen met boulimie of eetbuien. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 12 ... Boulimie en eetbuien overwinnen in 10 stappen - Johan ... ... . Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 12,00 26 apr. '20. Zuidhorn 26 apr. '20. Arne Zuidhorn. Uit de ban van eetbuien. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. 'Boulimie en eetbuien overwinnen' herneemt vanzelfsprekend een aantal thema's uit 'Anorexia nervosa overwinnen', die echter worden aangepast aan de specifieke situatie van de boulimie-patiënt. - 'Boulimie en eetbuien overwinnen' , een gids voor patiënt, gezin en hulpverlener', Dr. Johan Vanderlinden, Lanoo, 2001, ISBN 90 209 ... Tot de eetstoornissen behoort anorexia nervosa met twee vormen: het restrictieve type (dat 'vast') en het eetbuien-/purgerende type (dat 'vreet-braakt-purgeert''). Dit laatste type is soms lastig af te bakenen van boulimia nervosa of vraatzucht. Boulimie En Eetbuien Overwinnen In 10 Stappen J. Vanderlinden. Steeds meer vrouwen en mannen kampen met boulimie of eetbuien. In dit boek gaat de internationaal gerenommeerde psychotherapeut Johan Vanderlinden dieper in op de uitlokkende factoren van deze ziekte en zet je op weg naar een oplossing. Wat is boulimia? Boulimia, voluit 'boulimia nervosa' is een eetstoornis waarbij je constant bezig bent met je gewicht en je lichaam. Mensen met deze eetstoornis denken aan bijna niets anders. De stoornis gaat vaak gepaard met hevige eetbuien. Omdat je niet aan wilt komen, probeer je het voedsel kwijt te raken door bijvoorbeeld hevig te sporten. Boulimie en eetbuien overwinnen (boek) Bekijk alles. Anorexia nervosa overwinnen in 13 stappen Johan Vanderlinden • Boek • paperback. Samenvatting . Anorexia nervosa is een ernstige ziekte, die jaar na jaar een enorme bedreiging vormt voor de lichamelijke en de psychische gezondheid van duizenden vrouwen in ons land....

INFORMATIE

AUTEUR
J. Vanderlinden
DIMENSIE
3,90 MB
BESTANDSNAAM
Boulimie En Eetbuien Overwinnen In 10 Stappen.pdf

OMSCHRIJVING

Steeds meer vrouwen en mannen kampen met boulimie of eetbuien. In dit boek gaat de internationaal gerenommeerde psychotherapeut Johan Vanderlinden dieper in op de uitlokkende factoren van deze ziekte en zet je op weg naar een oplossing. Zijn stap-voor-stap zelfhulpprogramma heeft als einddoel het stoppen van de eetbuien en het braken, het verbeteren van de onderliggende psychologische problemen en van de levenskwaliteit. Dit boek is geïllustreerd met talrijke voorbeelden en oefeningen.

Wil je het boek lezen?Boulimie En Eetbuien Overwinnen In 10 Stappen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Vanderlinden. Lezen Boulimie En Eetbuien Overwinnen In 10 Stappen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN