De blauwe sleutel

De blauwe sleutel - Ronald van der Pol | Fthsonline.com

..., romans en novellen ; oorspr. - Nederlands 'De blauwe sleutel' is weliswaar het derde boek in een reeks met dezelfde personages in de hoofdrol ... De blauwe sleutel - Bibliotheek.nl ... . Toch zijn de boeken uitstekend solitair te lezen. Van der Pol levert ook met 'De blauwe sleutel' een intrigerende thriller af met een prima spanningsboog, slimme plotwendingen en veel mysterie. 'De blauwe sleutel' is weliswaar het derde boek in een reeks met dezelfde personages in de hoofdrol. Toch zijn de boeken uitstekend solitair te lezen. Van der Pol levert ook met 'De blauwe sleutel' een intrigerende thriller af met een prima s ... De blauwe sleutel - Bibliotheek.nl ... . Toch zijn de boeken uitstekend solitair te lezen. Van der Pol levert ook met 'De blauwe sleutel' een intrigerende thriller af met een prima spanningsboog, slimme plotwendingen en veel mysterie. De blauwe sleutel. Ronald van der Pol Contact auteur. Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd: € 20,50: GRATIS verzending! (NL) ISBN: 978-94-6365-067-0, 396 blz., juni 2018 Formaat: 21,0 (h) x 14,5 (b) x 2,7 (d) cm. Gewicht: 614 gram ... De blauwe sleutel | Ronald van der Pol. Zet op mijn lijst . Mark vulde de waterkoker en schrok van de beweging die hij via het glas van de magnetron zag. Hij draaide zich met een ruk om en keek recht in het weerzinwekkende beschilderde gezicht dat voor het keukenraam verscheen. De blauwe sleutel Nederlands (2018), Elikser, € 20,50 Een reeks moorden leidt rechercheurs Gerard van Dongen en Frank van der Linden naar een geheim studentengenootschap uit het Utrechtse verleden. Bestel De blauwe sleutel van Ronald van der Pol. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De blauwe sleutel . De witte generaal . Het groene huis . NUR Codes (sub) 330 Spannende boeken algemeen. Inferno . Losgeld voor een kind . De zesde vrouw . De zaak van de beschadigde Toyota, de jaloerse vriendin en de zaak van een hete dood . Backcard backlist Loes den Hollander. Mark vulde de waterkoker en schrok van de beweging die hij via het glas van de magnetron zag. Hij draaide zich met een ruk om en keek recht in het weerzinwekkende beschilderde gezicht dat voor het keukenraam verscheen. Een capuchon was over het hoofd getrokken en slierten touwerig haar markeerden het gezicht. Het haar leek bewerkt, het had wat weg van opgedroogde modder. Het gezicht vertrok ... De blauwe sleutel | ISBN 9789463650670 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De blauwe sleutel. Beluister online. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2019 Kenmerken daisy streaming audio (10 uur, 05 minuten) (mannenstem), geluid Aantekening Integrale weergave...

INFORMATIE

AUTEUR
Ronald van der Pol
DIMENSIE
5,64 MB
BESTANDSNAAM
De blauwe sleutel.pdf

OMSCHRIJVING

Mark vulde de waterkoker en schrok van de beweging die hij via het glas van de magnetron zag. Hij draaide zich met een ruk om en keek recht in het weerzinwekkende beschilderde gezicht dat voor het keukenraam verscheen. Een capuchon was over het hoofd getrokken en slierten touwerig haar markeerden het gezicht. Het haar leek bewerkt, het had wat weg van opgedroogde modder. Het gezicht vertrok geen spier en keek alleen maar. Mark hapte naar adem want dit gezicht had hij lang geleden al eens gezien, maar waar en wanneer? Hij kon niet goed nadenken, strompelde naar de keukendeur en liep naar buiten.Als de Utrechtse rechercheurs Gerard van Dongen en Frank van der Linden midden in de nacht een melding krijgen over de vondst van een ontzield lichaam op een rotonde, treffen ze ter plekke een weerzinwekkend en bizar tafereel aan. Ze zien daar een man, vastgebonden aan een wegwijzer, met een verbaasde uitdrukking op zijn gezicht bij wie met kracht een pijl precies tussen zijn ogen is geschoten. Het gaat om een welgestelde ondernemer, Jan van Oostdijk.Het is het begin van een reeks moorden, die hun sporen hebben in een ver verleden. Frank wordt met zijn eigen jeugd geconfronteerd en vindt het moeilijk, bij deze zaak, de nodige professionele afstand te bewaren. En Gerard heeft te kampen met een traumatische gebeurtenis die hem heftige nachtmerries bezorgt.Langzamerhand wordt duidelijk wat er zich in het verleden allemaal heeft afgespeeld en hoe de ingenieuze seriemoordenaar stap voor stap een plan voor een grote wraakactie ten uitvoer brengt.

Wil je het boek lezen?De blauwe sleutel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronald van der Pol. Lezen De blauwe sleutel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN