De geopolitiek van emotie

De geopolitiek van emotie - Dominique Moïsi | Fthsonline.com

...ns parten spelen. Reviews. Schrijf een review ... De geopolitiek van emotie van Dominique Moïsi | Boek en ... ... . 4.5. Beschrijving. Dominique Moïsi laat in De geopolitiek van emotie zien waarom sommige culturen eerder met elkaar in botsing komen dan andere. Hij diagnosticeert angst in het Westen, vernedering in de Arabisch-islamitische wereld en hoop in Azië. Door de drijvende krachten achter onze culturele verschillen in kaart te brengen, laat De geopolitiek van emotie ons de wereld van vandaag beter ... De geopolitiek van emotie EBOOK Tooltip E ... De geopolitiek van emotie [e-Book] - Dominique Moïsi ... ... ... De geopolitiek van emotie EBOOK Tooltip Ebooks kunnen worden gelezen op uw computer en op daarvoor geschikte e-readers. Over angst, vernedering en hoop, en de opgave voor deze tijd 'De geopolitiek van emotie' door Dominique Moïsi - Onze prijs: €20,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Dominique Moïsi liet in 2009 met De geopolitiek van emotie zien waarom sommige culturen eerder met elkaar in botsing komen dan andere. Hij diagnosticeerde angst bij het Westen, vernedering bij de Arabisch-islamitische wereld en hoop in Azië. Zijn onconventionele analyse van wereldproblemen vanuit emoties was een groot, mondiaal succes. De geopolitiek van emotie. Geactualiseerde editie Dominique Moïsi liet in 2009 met De geopolitiek van emotie zien waarom sommige culturen eerder met... Geopolitiek van emoties | ISBN 9789046805763 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (...

INFORMATIE

AUTEUR
Dominique Moïsi
DIMENSIE
4,49 MB
BESTANDSNAAM
De geopolitiek van emotie.pdf

OMSCHRIJVING

Dominique Moïsi laat in De geopolitiek van emotie zien waarom sommige culturen eerder met elkaar in botsing komen dan andere. Hij diagnosticeert angst in het Westen, vernedering in de Arabisch-islamitische wereld en hoop in Azië. Door de drijvende krachten achter onze culturele verschillen in kaart te brengen, laat De geopolitiek van emotie ons de wereld van vandaag beter begrijpen. Wellicht biedt het zelfs een vreedzame oplossing voor de onwetendheid en verschillen die ons parten spelen.

Wil je het boek lezen?De geopolitiek van emotie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dominique Moïsi. Lezen De geopolitiek van emotie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN