De gesloten vrouw

De gesloten vrouw - Connie van Gils | Fthsonline.com

...sloten vrouw - geschreven door Connie van Gils, schrijfster en ex-vaginistisch, en de seksuologe Willeke Bezemer - is het eerste boek dat voor vaginistische vrouwen verschijnt ... De gesloten vrouw - Connie van Gils - 9789026323041 | Bruna.nl ... . Het besteedt aandacht aan de mogelijke oorzaken van vaginisme en aan de verschillende behandelingsmethoden, en het geeft tips en adressen voor hulpverlening. De gesloten vrouw - geschreven door Connie van Gils, schrijfster en ex-vaginistisch, en de seksuologe Willeke Bezemer - is het eerste boek dat voor vaginistische vrouwen verschijnt. Het besteedt aandacht aan de mogelijke oorzaken van vaginisme en aan de verschillende behandelingsmethoden, en het geeft tips en adressen voor hulpverlening. De gesloten vro ... De gesloten vrouw - Connie van Gils | 9789026323041 ... ... . Het besteedt aandacht aan de mogelijke oorzaken van vaginisme en aan de verschillende behandelingsmethoden, en het geeft tips en adressen voor hulpverlening. De gesloten vrouw - geschreven door Connie van Gils, schrijfster en ex-vaginistisch, en de seksuologe Willeke Bezemer - is het eerste boek dat voor vaginistische vrouwen verschijnt. Het besteedt aandacht aan de mogelijke oorzaken van vaginisme en aan de verschillende behandelingsmethoden, en het geeft tips en adressen voor hulpverlening. De geslo...

INFORMATIE

AUTEUR
Connie van Gils
DIMENSIE
5,36 MB
BESTANDSNAAM
De gesloten vrouw.pdf

OMSCHRIJVING

Hoewel vaginisme een probleem is waar veel vrouwen mee worstelen, was er tot nu toe weinig infromatie over te krijgen. De gesloten vrouw - geschreven door Connie van Gils, schrijfster en ex-vaginistisch, en de seksuologe Willeke Bezemer - is het eerste boek dat voor vaginistische vrouwen verschijnt. Het besteedt aandacht aan de mogelijke oorzaken van vaginisme en aan de verschillende behandelingsmethoden, en het geeft tips en adressen voor hulpverlening. Daarnaast vertellen 14 vrouwen over hun eigen ervaringen met vaginisme - bitterzoete, openhartige verhalen over liefde, seksualiteit en relaties.

Wil je het boek lezen?De gesloten vrouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Connie van Gils. Lezen De gesloten vrouw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN