Filosoferen in de tuin

Filosoferen in de tuin - Damon Young | Fthsonline.com

...losoferen in de tuin" geeft Australische filosoof Damon Young op een originele wijze een ... Filosoferen in de tuin van Damon Young bestellen? ... ... Met 'Filosoferen in de tuin' geeft publieksfilosoof Damon Young op een originele wijze een introductie in de filosofie. Met behulp van anekdotes, citaten en beschouwingen over de 'groene' belevingswereld van filosofen als Sartre, Socrates en Jane Austen brengt hij hun wereldbeeld tot leven. Filosoferen in de tuin Als je weet hoe een filosoof over z Filosoferen in de tuinAls je weet hoe een filosoof over zijn tuin, park of plant denkt, begrijp je wat zijn wereldbeeld is. Dat geldt voor de rozentuin van Jane Austen, de bonsai in de kamer van Marcel Proust en ... Filosoferen in de tuin - Damon Young - 9789025903855 ... . Dat geldt voor de rozentuin van Jane Austen, de bonsai in de kamer van Marcel Proust en de kastanje van Jean-Paul Sartre. Jean-Paul Sartre walgde van de kastanjeboom in het park van Le Harve. Filosoferen in de tuin | ISBN 9789025903855 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Terwijl experts in hevige discussie gewikkeld zijn over de tuin van de 21ste eeuw, maait de doorsnee tuinier zijn gras en vraagt zich af of het tot na de barbecue droog blijft. De gewone man waant ......

INFORMATIE

AUTEUR
Damon Young
DIMENSIE
8,75 MB
BESTANDSNAAM
Filosoferen in de tuin.pdf

OMSCHRIJVING

Met “Filosoferen in de tuin” geeft Australische filosoof Damon Young op een originele wijze een introductie in de filosofie. Hij beschrijft hoe wijsgeren en schrijvers – onder anderen Voltaire, Nietzsche, Sartre, Proust en Colette - filosofische gedachten ontwikkelden in parken en tuinen.Met behulp van anekdotes, citaten en beschouwingen over de ‘groene’ belevingswereld brengt hij hun wereldbeeld tot leven.Met een aanbeveling van René Gude, Denker des Vaderlands:‘Iedere tuin is een combinatie van natuur en denkkracht. Een tuinier cultiveert de welig tierende natuur, de filosoof maakt woekerende gedachten leefbaar. Beide perspectieven komen organisch samen in “Filosoferen in de tuin”.’Damon Young is een Australische schrijver van fictie en non-fictie en mede-oprichter van de ‘School of Life’ in Melbourne.

Wil je het boek lezen?Filosoferen in de tuin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Damon Young. Lezen Filosoferen in de tuin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN