Mindful2Work Werkboek

Mindful2Work Werkboek - Esther de Bruin | Fthsonline.com

...erkboek leer je in zes weken hoe je de stress op het werk en in je persoonlijk leven beter het hoofd kunt bieden en hoe je je meer in balans kunt voelen ... Mindful2Work Werkboek - Acco ... . In dit praktisch toepasbare en aansprekend vormgegeven werkboek worden mindfulness-meditaties, yoga en actief buiten bewegen geïntegreerd. Mindful2Work werkboek. Minder werkstress met effectieve nieuwe training Mindful2Work is een nieuwe effectieve training om stress op het werk en in je persoonlijk leven te verminderen, minder stressgerelateerde klachten te ervaren en je gezonder en fitter te voelen. De training is gebaseerd op drie elementen: mindfulness, yoga en bewegen in de buitenlucht. Mindful2Work Werkboek Susan Bögels • Boek • paperback ... Mindful2Work Werkboek | Uitgeverij LannooCampus Nederland ... . De training is gebaseerd op drie elementen: mindfulness, yoga en bewegen in de buitenlucht. Mindful2Work Werkboek Susan Bögels • Boek • paperback. Samenvatting . Minder werkstress met effectieve nieuwe training Heb je wel eens het gevoel dat het werk je boven het hoofd groeit? Heb je last van verminderde concentratie, sombere gevoelens, vergeetachtigheid, weinig motivatie, pijn in je nek, schouders of rug, slapeloosheid of piekeren? Mindful2Work Werkboek Met het Mindful2Work-werkboek leer je in zes weken hoe je de stress op het werk en in je persoonlijk leven beter het hoofd kunt bieden en hoe je je meer in balans kunt voelen. In dit praktisch toepasbare en aansprekend vormgegeven werkboek worden mindfulness-meditaties, yoga en actief buiten bewegen geïntegreerd. Categories academia press . Categories lannoo int . Categories lannoocampus.nl Je ontvangt het officiële Mindful2Work werkboek met daarin uitleg over de oefeningen, aanvullende informatie over de thema's en bijbehorende geluidsbestanden. In het Dominicanenklooster geef ik regelmatig groepstrainingen Mindful2Work. Zie 'agenda' voor de actuele data waarvoor je je kunt inschrijven. Met het Mindful2Work-werkboek leer je in zes weken hoe je de stress op het werk en in je persoonlijk leven beter het hoofd kunt bieden en hoe je je meer in balans kunt voelen. In dit praktisch toepasbare en aansprekend vormgegeven werkboek worden mindfulness-meditaties, yoga en actief buiten bewegen geïntegreerd. Met het Mindful2Work-werkboek leer je in zes weken hoe je de stress op het werk en in je persoonlijk leven beter het hoofd kunt bieden en hoe je je meer in balans kunt voelen. In dit praktisch toepasbare en aansprekend vormgegeven werkboek worden mindfulness-meditaties, yoga en actief buiten bewegen geïntegreerd. Mindful2Work Werkboek Effectieve anti-stress training met mindfulness, yoga en sport. By Esther de Bruin (Author) , Susan M. Bögels (Author), Anne ... Mindful2Work is een nieuwe effectieve training om stress op het werk en in je persoonlijk leven te verminderen, ......

INFORMATIE

AUTEUR
Esther de Bruin
DIMENSIE
3,94 MB
BESTANDSNAAM
Mindful2Work Werkboek.pdf

OMSCHRIJVING

Minder werkstress met effectieve nieuwe training Mindful2Work is een nieuwe effectieve training om stress op het werk en in je persoonlijk leven te verminderen, minder stressgerelateerde klachten te ervaren en je gezonder en fitter te voelen. De training is gebaseerd op drie elementen: mindfulness, yoga en bewegen in de buitenlucht. In de handleiding vinden trainers het complete programma en de wetenschappelijke achtergronden. In het werkboek worden de oefeningen stap voor stap uitgelegd en geïllustreerd met foto's en verhalen uit de praktijk. Het werkboek is in een training te gebruiken, maar ook als zelfhulpboek.

Wil je het boek lezen?Mindful2Work Werkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Esther de Bruin. Lezen Mindful2Work Werkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN